TV2 scorer kassen på propaganda om corona

Det er mit indtryk, at TV2 her på det sidste har øget den massive og ensidige propaganda for den herskende coronapolitik. Jeg bliver i hvert fald meget chokeret, når jeg går ind og besøger TV2’s hjemmeside. Det har givet mig lyst til at grave lidt i TV2’s mulige bevæggrunde for dette. TV2 oplyser selv, at … Læs videre TV2 scorer kassen på propaganda om corona
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 14 juli 2021, 10:00 10:00

30% steget overskud i en periode hvor de har mistet markedsandele og abonnenter

Last edited 1 year ago by neo
Frank
onsdag, 14 juli 2021, 11:21 11:21

personligt tror jeg det er mere speget end så simpelt – men overordnet giver jeg helt ret. Jeg er med på at det er pengene som styre men jeg tror ikke mange af dem er klar over hvad der forgår….selv om de er jounalister. De og vi er blevet kogt som frøer igennem generationer og derfor er det svært at finde ind til roden…. vi erkender stykkevis som der står. (det sørgelige er at hver generation selv skal kæmpe for retfærdigheden men er blevet bedøvet netop med komfort og underholdning – især vores generation!) De er uvidende på tros af… Read more »