Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Ny analyse: 76 % mangler information om bivirkninger ved covid-vacciner

En repræsentativt opinionsmåling udført af Epinion for Lægemiddelstyrelsen 21.-30. maj 2021 viser, at 76 % af danskere synes, at de mangler information om bivirkningerne ved vaccinerne mod covid-19. 72 % af danskerne er uenige i, at myndighederne bør godkende nye vacciner mod covid-19 hurtigere, selv hvis det betyder, at vi er mindre sikre på vaccinernes […]

En repræsentativt opinionsmåling udført af Epinion for Lægemiddelstyrelsen 21.-30. maj 2021 viser, at 76 % af danskere synes, at de mangler information om bivirkningerne ved vaccinerne mod covid-19. 72 % af danskerne er uenige i, at myndighederne bør godkende nye vacciner mod covid-19 hurtigere, selv hvis det betyder, at vi er mindre sikre på vaccinernes […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x