Ny analyse: 76 % mangler information om bivirkninger ved covid-vacciner

En repræsentativt opinionsmåling udført af Epinion for Lægemiddelstyrelsen 21.-30. maj 2021 viser, at 76 % af danskere synes, at de mangler information om bivirkningerne ved vaccinerne mod covid-19.

72 % af danskerne er uenige i, at myndighederne bør godkende nye vacciner mod covid-19 hurtigere, selv hvis det betyder, at vi er mindre sikre på vaccinernes effekt.

36 % af befolkningen i Danmark er decideret bekymret for, om covid-19-vaccinerne er undersøgt grundigt nok, inden de er blevet godkendt. Samme andel af danskerne, altså flere end hver tredje, er bekymret for, om covid-19-vaccinerne vil have alvorlige bivirkninger, som endnu ikke er kendte.

Deltagerne blev også spurgt, om debatten om vacciner foregår på et oplyst grundlag. Dette spørgsmål er dog absurd, da der reelt ikke er nogen som helst debat om vacciner i de herskende medier i Danmark. Der er således tale om en måling af effekten af myndighederne og presses propagandaindsats.

78 % af deltagerne svarede, at de respekterer andres holdning til vacciner, også selvom de er forskellige fra mine. Det kombineret med den store bekymring for bivirkninger tolker jeg som, at der på nuværende tidspunkt ikke er støtte i befolkningen til tvangsvaccination, som vi i disse dag ser rullet ud i bl.a. Frankrig.

Læs rapporten fra Lægemiddelstyrelsen fra juni 2021

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments