‘Shedding’ kan være plantet af Fjenden

‘Shedding’ er idéen om, at mennesker, der er blevet vaccineret mod covid-19, kan kaste noget skadeligt af sig, som så kan ramme uvaccinerede, som de vaccinerede er i nærkontakt med. Det er som regel ‘spikeproteiner’, mange uvaccinerede er bekymrede for at blive ramt af fra de vaccinerede.

Der er, så vidt jeg er orienteret, ingen videnskabelige beviser for, at shedding er et reelt fænomen. Hvis fænomenet skulle eksistere, så svarer det at blive ramt af spikeproteiner til at blive ramt af coronavirus, da det jo er spikeproteinerne på overfladen af coronavirus, der gør dem skadelige. Det betyder, at de tiltag, der forebygger covid-19, såsom at have meget D-vitamin i kroppen, også vil forebygge eventuelle skader fra shedding. Hvis du ikke er bange for at blive smittet med corona, så behøver du således heller ikke være bange for at blive ramt af shedding fra de vaccinerede.

Jeg mistænker idéen om shedding for at være plantet af Fjenden for at dele os, Folket, op i to lejre, der frygter og bekriger hinanden indbyrdes. De to lejre er så De Vaccinerede og De Uvaccinerede. Denne strategi med at dele fjendens lejr i mindre enheder, der bekriger hinanden, har været anvendt med succes gennem krigshistorien talrige gange.

De bedste, vi kan gøre for at modvirke dette, er at udtrykke vores ubetingede næstekærlighed til dem i den anden lejr. Vi skal tale sammen, kramme sammen og prøve at lytte og forstå hinanden. Vi er fælles om meget mere, end Fjenden prøver at manipulere os til at tro. Vi er f.eks. fælles om værdier om sundhed, frihed og tryghed; vi har bare forskellige opfattelser af, hvad det omfatter og betyder helt konkret i praksis.

Vi er forhåbentlig også enige om, at ingen skal tvinges til at lade sig indsprøjte med noget mod sin vilje. Nu hvor vi har fået en Samtykkelov om sex, der understreger det selvfølgelige i, at sex skal være frivilligt for alle parter, så kan de fleste nok også se fornuften i, at det samme må gøre sig gældende i forhold til andre genstande, der kan sprøjte væsker ind i kroppen. Det handler om den helt fundamentale menneskeret om at bestemme over sin egen krop.

Hvis vaccinerne virker, så kan de vaccinerede jo være fuldstændigt ligeglade med, hvor mange der er uvaccinerede.

Hvis immunforsvaret virker, så kan de uvaccinerede jo være fuldstændigt ligeglade med, hvor mange der lader sig vaccinere.

På den måde kan vi alle være frie og leve lykkeligt sammen til vore dages ende.

Hvis du nu spørger, hvem Fjenden er, så stiller du det måske allermest relevante spørgsmål.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
SirPen
SirPen
mandag, 19 juli 2021, 9:32 09:32

Mit store spørgsmål er, MRNAét som vaccinen indeholder koder spikeprotein men hvad styre mængden af produceret protein. Når nu det ikke er organismen selv der har lavet kodningen hvornår starter og stopper kodningen af proteiner?
Er der indbygget i kodningen at den skal lave et vist antal eller bare så mange som muligt?