‘Shedding’ kan være plantet af Fjenden

‘Shedding’ er idéen om, at mennesker, der er blevet vaccineret mod covid-19, kan kaste noget skadeligt af sig, som så kan ramme uvaccinerede, som de vaccinerede er i nærkontakt med. Det er som regel ‘spikeproteiner’, mange uvaccinerede er bekymrede for at blive ramt af fra de vaccinerede. Der er, så vidt jeg er orienteret, ingen … Læs videre ‘Shedding’ kan være plantet af Fjenden
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
SirPen
mandag, 19 juli 2021, 9:32 09:32

Mit store spørgsmål er, MRNAét som vaccinen indeholder koder spikeprotein men hvad styre mængden af produceret protein. Når nu det ikke er organismen selv der har lavet kodningen hvornår starter og stopper kodningen af proteiner?
Er der indbygget i kodningen at den skal lave et vist antal eller bare så mange som muligt?