Vi må ikke lade shedding føre til splitting

Det er min opfattelse, at der foregår et voldsomt angreb fra Fjenden for at få os, der af forskellige grunde ikke vil lade os covid-vaccinere, til at tro på, at de vaccinerede er skadelige for os på grund af shedding.

Det ligner den klassiske strategi med at rulle med modstanden og så lade modstanderens retning og energi ødelægge ham selv. Det er den taktik, der virker mest effektivt overfor konspirationsteoretikere.

Siden jeg er begyndt at være skeptisk overfor shedding, så er jeg blevet bombarderet med skærmbilleder fra denne vejledning på Arbejdstilsynets hjemmeside fra andre frihedskæmpere. Nu er jeg så ikke typen, der bliver påvirket af gruppepres og gruppetænkning. Eller jeg plejer i hvert fald at opdage det før eller siden, hvis jeg er blevet det. Der er for tiden et omfattende pres på at få uvaccinerede til at frygte de vaccinerede på grund af shedding. Jeg tillader mig at forholde mig skeptisk til den idé.

Tilbage til Arbejdstilsynets ‘Vejledning til håndtering af vacciner mod COVID-19 indeholdende genetisk modificerede organismer’. Den kan IKKE bruges som bevis for, at der forekommer shedding fra medmennesker, der har fået de to stik fra de covid-19-vacciner, der er i brug. Både Pfizer- og Moderna-vaccinerne er baseret mRNA-teknologi og IKKE på genmodificerede organismer (GMO), som er forudsætningen for, at det overhovedet er relevant at tale om fænomenet. Arbejdstilsynet har udgivet vejledningen baseret på deres GENERELLE retningslinjer for håndtering af GMO, da det nu rent juridisk er MULIGT at lave kliniske forsøg med GMO-baserede vacciner. Jeg forstår godt, at man kan læse teksten, som mange gør. Det ændrer dog ikke ved, at det er en faglig fejlfortolkning.

Anvendelse af anekdokter og ekspertudtalelse som beviser er heller ikke beviser for noget, da det netop kan være Fjenden, der har plantet eller formidlet dem for at få os til at tro på shedding som et middel til at splitte befolkningen yderligere i to grupper, der frygter og bekriger hinanden indbyrdes og dermed blive blinde for DEN ÆGTE FJENDE!

Jeg vil ikke udelukke, at der kan ske TRANSMISSION af spikeproteiner fra vaccineret til uvaccineret organisme under visse omstændigheder. Det er dog noget andet end shedding. Hvis der sker transmission, så burde det give anledning til, at man selv danner antistoffer mod SARS-CoV-2. Det kan man jo så bare være glad for, da man så selv har sluppet for at tage kanylen med væsken med alle de andre mere eller mindre ukendte komponenter med mere eller mindre kendte virkninger på kort og længere sigt.

Når det er sagt, så skal man selvfølgelig lytte til sin krop, og hvis man får reaktioner på nærkontakt med vaccinerede, så kan det være en slags allergisk reaktion på spikeproteinerne, ligesom det generelt er proteiner i naturen, der giver anledning til allergiske reaktioner.

Jeg vil dog vurdere, at det ligesom med risikoen for at blive smittet med og alvorligt syg af SARS-CoV-2, så er også risikoen for reaktioner på nærkontakt med vaccinerede i høj grad afhængig af ernæringsstatus, herunder især D-vitamin.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
fredag, 16 juli 2021, 9:07 09:07

Jeg bor sammen med min mand , som blev presset at hans læge på rh, til at tage vax… vi bor sammen. Selvfølgelig får han kys og kram … han ønskede ikke vax…. Vi må sende kærlighed til alle, også dem som ikke kan se. 💞