Vi må ikke lade shedding føre til splitting

Det er min opfattelse, at der foregår et voldsomt angreb fra Fjenden for at få os, der af forskellige grunde ikke vil lade os covid-vaccinere, til at tro på, at de vaccinerede er skadelige for os på grund af shedding. Det ligner den klassiske strategi med at rulle med modstanden og så lade modstanderens retning … Læs videre Vi må ikke lade shedding føre til splitting
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
fredag, 16 juli 2021, 9:07 09:07

Jeg bor sammen med min mand , som blev presset at hans læge på rh, til at tage vax… vi bor sammen. Selvfølgelig får han kys og kram … han ønskede ikke vax…. Vi må sende kærlighed til alle, også dem som ikke kan se. 💞