Dansk læge afslører muligt coronabedrag hos Statens Serum Institut

Dette blogindlæg er skrevet af læge Anastasia Maria Loupis (en samling af censurerede indlæg på de sociale medier)

Har SSI lige reduceret influenza død i sæson 2017-2018 fra 2822 til 1644 ? 3 år efter ? Man fifler virkelig med at få fortællingen til at hænge sammen.. Der var i øvrigt 37 døde børn af influenza i 2016. Der er 0 døde covid børn. Link til SSI

Så er den gal med Statens Serum Institut igen. Nu i forbindelse med minkskandalen: Link til artikel på DR.dk

Vi har tidligere kunne konstatere, at stort set alle modelberegninger, der har dannet grundlag for nedlukningerne, er skudt ved siden af med faktor 5-10: Link til artikel på Indblik.dk

Der har ydermere været foretaget så graverende lovbrud på dataloven, at SSI har lænet sig op ad flere alvorlige politianmeldelser, men er undsluppet, da de henholder sig til, at det har været en såkaldt ‘nødsituation’: Link til artikel på Indblik.dk

Forleden opdager jeg og min partner in crime Thomas Resen, at de i april i år pludselig har reduceret influenzadød fra historisk tabel. De har fjernet knap halvdelen af influenza død i sæsonen 2017-2018 (se opslag ovenfor). Men det er ikke kun i forbindelse med restriktionerne i 20/21, at den har været gal. Også flere gange tidligere har ledelsen i SSI været under mistanke for korruption: Link til artikel på Information.dk + Link til BT-artikel

Spørgsmålet er om forskere vælger forskning der gør, at de kan tjene styrtende på fx. salg af lægemidler. Hvilke personlige interesser har medarbejderne hos SSI? Burde de ikke fremlægge hvilke virksomheder de er involverede i – både direkte og i form af økonomiske interesser? Og til den lidt mere konspirationsteoretiske del af befolkningen: “Ekstra Bladet kunne søndag afsløre, at den saudiske sheik Abdulaziz Hamad Aljomaih og hans firma AJ Vaccines – der betalte 15 mio. kroner for statens vaccineproduktion også fik en aftale til 240 mio. kroner med i handlen. Den havde Statens Serum Institut indgået i 2013 med den amerikanske multimilliardær Bill Gates og hans organisation Bill & Melinda Gates Foundation. Pengene skulle gå til udvikling af en ny vaccine mod polio. Den vaccine er i dag færdig og kan potentielt give sheikens firma en milliardomsætning”: Link til Ekstra Bladet-artikel

Hvordan kan man på denne baggrund retfærdiggøre, at SSI fortsat kan levere data, der danner grundlag for de meget vidtrækkende beslutninger med uoverskuelige konsekvenser for Danmark?

Så er der flere samfundsskadelige udmeldinger fra Statens Serum Institut. (Du kan læse mine seneste updateringer om instituttet samt hvorfor jeg mener, man bør tage enhver udmelding fra SSI med et gran salt). Fakta: 1. vi har aldrig tidligere testet raske mennesker da testes ikke kan stå alene men skal hænges op på et skelet der først og fremmest begynder med nogle symptomer (fraset ganske få nationale screeningsprogrammer). Ingen test kan stå alene og da slet ikke PCR testen der jo intet siger om aktuel smitte herunder smitteudbredelse. Testen genkender blot en lille RNA sekvens – jo flere cycler, jo flere falsk positive og altså raske mennesker der skal sygemeldes. Samt deres nære kontakteter, der også skal sygemeldes. 2. Virus muterer tusindevis af gange dagligt. Det har vira gjort i millioner af år og det vil de altid gøre. Men vi har aldrig tidligere været så sindssyge, at vi har screenet for det og sekventeret for det. Som jeg efterhånden snart har sagt i mange måneder, så er den eneste vej ud af dette vanvid, at stoppe med at teste raske mennesker og udelukkende fokusere på hospitalsbelastningen som er ikke eksisterende ! Men af uvisse årsager nægter siddende regering at slippe jerngrebet om danskeren. Som skal fastholdes i ‘smittetalspanik’ og ‘automatisk nedlukning’ trods nærmest ingen indlagte eller døde – og dette formål misbruger regeringen sine kontrollerede styrelser til ! For at bruge Kim Varmings glimrende formulering: Så er dette ikke samfundssind – det er samfundssindssyge ! Link til DR-artikel

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 18 juli 2021, 11:00 11:00

Nu kendte jeg ikke rigtig Anastasia men slog hende lige op. Jeg siger ikke at der kan være noget om det hun siger men jeg må ærlig indrømme at jeg godt vil tage hendes udtagelser med et gran salt. Minder mig om en person som godt kan lide opmærksomhed og det kan få folk til meget. jeg ville meget gerne have sendt denne artikel videre til min søn som er sygeplejerske på RH – som var en af de første som meldte sig til corona afdelingen. Nu meldte han sig ikke igen pga. andre omstændigheder men er i dag tilbage… Read more »

Last edited 1 year ago by Frank
SirPen
mandag, 19 juli 2021, 9:13 09:13

Det dyr i Danmark der har der bedste immun system er nok rotten, da den hele tiden bliver udsat for sygdomme ved at leve i kloarkerne. Jo mere sterilt man lever jo dårligere bliver ens immun system, der er en grund til at man siger at man skal have 2 kg skidt om året – Nu har vi så alle været tvunget indendørs i over et år og har skulle af-spritte alt så mon vores immun system er blevet stærkere eller svagere må tiden jo vise.