Falsk anklage om voldtægt: Hvorfor lyver (nogle) kvinder om noget så alvorligt?

Coach Thomas Soltau fortæller i denne video, hvordan det er at blive falsk anklaget for voldtægt. Videoen er absolut værd at se. Jeg kan kun give ham ret; det er enormt ubehageligt, dybt krænkende, og man føler sig totalt magtesløs i den situation.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Abonnement og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
SirPen
mandag, 19 juli 2021, 9:27 09:27

Ja, det er ligestilling. Vi mænd kan jo bare gøre det samme og modanklage, problemet er bare at manden ikke vil blive taget seriøst da kvinder ikke kan være voldelige og altid er uskyldige.
Bare se på historien om Jeppe på bjerget, hans kone var en evig fryd og slet ikke grunden til at han drak.

Frank
mandag, 19 juli 2021, 11:55 11:55

Vi har rigtig mange udfordringer i dag og personligt så tror jeg de alle sammen hænger sammen. Vi har en magtkultur – det gælder ikke kun i forhold mellem kønne men på alle plan. Syns han er rigtig sober – rationel tænkende og det har vi brug for hvis vi ønsker at blive et civiliseret væsen men en bedre fremtid for vores børn end vores egen. Men som siger så er sandheden mange gange ilde hørt og jeg mener personligt at hele køns problematikken er blevet grebet forkert an i al for lang tid. Nu skal jeg nok lade være… Read more »