Flemming Blicher afslører det kapitalistiske diktatur

Flemming Blicher har lavet en vigtig video, hvor han afslører en af de vigtigste faktorer bag det, der foregår i verden nu: koncentration af ejerskab af virksomheder på nogle ganske få såkaldt institutionelle virksomheder. Du kan se Flemmings video her:
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 19 juli 2021, 10:28 10:28

Det er fuldstændig rigtig at vi har en pandemi som er langt farlige end covid. Den hedder så bare kapitalisme og det skræmmende ved den sygdom er at den minder om alle andre misbrugssygdomme…. en form for psykose. Når man kender til misbrugs sygdommen så vil man kunne se at det ikke kun går ud over misbrugeren men har store konsekvenser for dens omgivelser. Her er konfliktrekanten et godt værktøj til at kunne afsløre problemets omfang. Det er nemlig ikke kun misbrugeren som lider under denne sygdom men fordi den består af fortrængninger, bemægtigelser og løgne så bliver alle parter… Read more »

mandag, 26 juli 2021, 11:05 11:05

jeg kunne godt tænke mig at vide om Nestél er underlagt disse invistore.
Nestél sidder mere og mere på vandressurserne – en plan de har haft i flere årtier og som nu ser ud til at lykkes i store dele af verden.
(for tiden køre der en reklame om væskebalance – et nyt produkt som hvor man propper et pulver i vandet …. det er et Nestél produkt …mærkeligt nok.
Vand er en af de vigtigste ressurser vi har – vi består selv af 70-80% vand – så det må man sige er et effektiv område at sætte sig på.