Flemming Blicher afslører det kapitalistiske diktatur

Flemming Blicher har lavet en vigtig video, hvor han afslører en af de vigtigste faktorer bag det, der foregår i verden nu: koncentration af ejerskab af virksomheder på nogle ganske få såkaldt institutionelle virksomheder.

Du kan se Flemmings video her:

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
mandag, 19 juli 2021, 10:28 10:28

Det er fuldstændig rigtig at vi har en pandemi som er langt farlige end covid. Den hedder så bare kapitalisme og det skræmmende ved den sygdom er at den minder om alle andre misbrugssygdomme…. en form for psykose. Når man kender til misbrugs sygdommen så vil man kunne se at det ikke kun går ud over misbrugeren men har store konsekvenser for dens omgivelser. Her er konfliktrekanten et godt værktøj til at kunne afsløre problemets omfang. Det er nemlig ikke kun misbrugeren som lider under denne sygdom men fordi den består af fortrængninger, bemægtigelser og løgne så bliver alle parter… Read more »

Frank
mandag, 26 juli 2021, 11:05 11:05

jeg kunne godt tænke mig at vide om Nestél er underlagt disse invistore.
Nestél sidder mere og mere på vandressurserne – en plan de har haft i flere årtier og som nu ser ud til at lykkes i store dele af verden.
(for tiden køre der en reklame om væskebalance – et nyt produkt som hvor man propper et pulver i vandet …. det er et Nestél produkt …mærkeligt nok.
Vand er en af de vigtigste ressurser vi har – vi består selv af 70-80% vand – så det må man sige er et effektiv område at sætte sig på.