Israel: Naturlig immunitet virker bedre end vacciner

Ny undersøgelse af covid-19 i den israelske befolkning viser, at hele 40 % af nye covid-19-tilfælde var personer, der var blevet vaccineret. Til sammenligning var kun 1 % af de nye tilfælde folk, der tidligere havde været inficeret. Det viser en nyhed fra IsraelNationalNews.com. Det tyder på, at naturlig immunitet giver langt bedre sikkerhed mod … Læs videre Israel: Naturlig immunitet virker bedre end vacciner
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.