Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Israel: Naturlig immunitet virker bedre end vacciner

Ny undersøgelse af covid-19 i den israelske befolkning viser, at hele 40 % af nye covid-19-tilfælde var personer, der var blevet vaccineret. Til sammenligning var kun 1 % af de nye tilfælde folk, der tidligere havde været inficeret. Det viser en nyhed fra IsraelNationalNews.com. Det tyder på, at naturlig immunitet giver langt bedre sikkerhed mod […]

Ny undersøgelse af covid-19 i den israelske befolkning viser, at hele 40 % af nye covid-19-tilfælde var personer, der var blevet vaccineret. Til sammenligning var kun 1 % af de nye tilfælde folk, der tidligere havde været inficeret. Det viser en nyhed fra IsraelNationalNews.com. Det tyder på, at naturlig immunitet giver langt bedre sikkerhed mod […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x