Israel: Naturlig immunitet virker bedre end vacciner

Ny undersøgelse af covid-19 i den israelske befolkning viser, at hele 40 % af nye covid-19-tilfælde var personer, der var blevet vaccineret. Til sammenligning var kun 1 % af de nye tilfælde folk, der tidligere havde været inficeret. Det viser en nyhed fra IsraelNationalNews.com.

Det tyder på, at naturlig immunitet giver langt bedre sikkerhed mod at blive ramt af covid-19 end de såkaldte vacciner gør. Det bør skærpe fokus på ernæring mod covid-19, idet optimal ernæring gør det muligt at blive smittet med SARS-CoV-2 med markant mindre risiko for at blive alvorligt syg. På den måde kan man opnå naturlig immunitet på en sikker måde ved hjælp af bl.a. de rette kosttilskud. Naturlig immunitet er, når kroppen selv danner antistoffer, når den møder det pågældende virus eller et af dets utallige varianter.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments