Pfizer bruger hele fire forskellige propagandabureauer i Danmark

Pfizer benytter disse fire propagandabureauer i Danmark i følge deres egne oplysninger: Advice A/SEffector A/SKompas Kommunikation ApSRud Pedersen A/S Det kan måske forklare, at medarbejdere fra Kompas Kommunikation ganske ofte besøger min profil på LinkedIn i følge LinkedIns indbyggede spionservice. En søgning på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside viser endvidere, at mere end 200 læger og andre sundhedspersoner … Læs videre Pfizer bruger hele fire forskellige propagandabureauer i Danmark
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 18 juli 2021, 10:23 10:23

En som sælger stoffer kan også roligt sige at de “ikke har været med til det bankkup”..men det er stadig mafiaen som står bage begge dele.