Pfizer bruger hele fire forskellige propagandabureauer i Danmark

Pfizer benytter disse fire propagandabureauer i Danmark i følge deres egne oplysninger:

  • Advice A/S
  • Effector A/S
  • Kompas Kommunikation ApS
  • Rud Pedersen A/S

Det kan måske forklare, at medarbejdere fra Kompas Kommunikation ganske ofte besøger min profil på LinkedIn i følge LinkedIns indbyggede spionservice.

En søgning på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside viser endvidere, at mere end 200 læger og andre sundhedspersoner er i lommen på Pfizer. Der er flere interessante navne på listen.

Pfizer og deres propagandafolk vil naturligvis have nogle gode forklaringer på dette. Det ændrer dog ikke ved, at der er tale om propaganda defineret som ‘organiseret, overtalende kommunikation’. Det kræver selvfølgelig også en del overtalelse, at få først regeringen, så de toneangivende eksperterne, siden medierne og til sidst befolkningen til at lade sig injicere med væsker, der ikke er og ikke vil blive ordentligt undersøgt for bivirkninger. Da de fire propagandabureauer tilsyneladende er lykkedes med den opgave, så kan de nu gå videre til at lave propaganda for frivillig, russisk roulette som den næste nye dille. Det er den leg, hvor man tager en revolver, lader den med én patron, snurrer rundt, trykker af og håber på, at man vinder/overlever.

Opdatering kl. 9:06: Direktør i Kompas Kommunikation, Bo Falsig, oplyser følgende i en kommentar på LinkedIn:

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
søndag, 18 juli 2021, 10:23 10:23

En som sælger stoffer kan også roligt sige at de “ikke har været med til det bankkup”..men det er stadig mafiaen som står bage begge dele.