WHO får 3,5 mia. kr. fra vaccinepushere i år

Jeg har lavet en ny gennemgang af verdenssundhedsorganisationen WHO’s budget. Det ser mildest talt ikke godt ud for for deres troværdighed. WHO er alt for meget i lommen på vaccinepusherne, medicinalindustrien, bankerne og de teknokrater, der ønsker mere magt til verdensregeringen og mindre magt til den enkelte nation og person.

WHO arbejder efter min vurdering ikke for folkesundhed. Sundhed er blot en undskyldning, et våben, for at tvinge store, globale samfundsændringer igennem, som WHO’s sponsorer ønsker, så de kan tjene endnu flere penge og udvide deres magt i en verden med ny teknologi og økonomi. Corona er deres proaktive projekt, så de kan kontrollere udviklingen via frygt, så verdens folk ikke risikerer at udvikle for meget frihed, rigdom, viden og magt.

WHO oplyser på deres hjemmeside, at følgende nationer og organisationer er de 15 største donorer til WHO’s 2020-2021-budget:

Top 15-listen omfatter:

  • 9 nationer (Tyskland, Storbritannien, USA, Japan, Frankrig, Saudi Arabien, Kina, Norge og Kuwait)
  • 6 organisationer (Bill & Melinda Gates Forundation, European Commission, GAVI Alliance, United Nations Foundation, World Bank og Rotary International)

Ud af de 6 organisationer er mindst to af dem dedikeret til udbredelse af vacciner:

  • Bill & Melinda Gates Forundation
  • GAVI Alliance

Vaccinesælgernes samlede bidrag til WHO-budgettet 2020-21 er 562,6 millioner $ svarende til 3.545.730.240,00 kr. (3,5 mia. kr.). Man må forvente, at den slags penge giver en vis magt og indflydelse på WHO’s politik.

United Nations Foundation er baseret på partnerskab med og penge fra en række store virksomheder såsom Disney, vaccineproducenten Johnson & Johnson, medicinalvirksomheden Takeda, Bill & Melinda Gates Foundation (der var de igen), The Rockefeller Foundation, Bloomberg Philanthropics, Amazon, Bank of America, Citibank, Coca-Cola Company, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Pfizer (der fik den vaccineproducent så også sneget sig ind), og mange flere.

Europa-Kommissionen (European Commission) udvikler EU’s overordnede politiske mål og strategier. Margrethe Vestager er ledende næstformand. EU-projektet handler bl.a. om at opløse nationalstaterne og indføre en global regering. Europa-Kommissionen står bag den teknokratiske idé om et fælles europæisk Coronapas.

Verdensbanken (World Bank) finansierer opbygning af lande efter kriser såsom covid-19. Det lyder jo umiddelbart venligt af dem, men der er reelt tale om magtovertagelse via krise, finansiering og gæld. Hvis en krise ikke kommer af sig selv, så kan man jo altid selv skabe den. Krig og corona er godt til det.

Rotary International udgiver sig for at være en velgørende organisation, men deres liste af partnere omfatter bl.a. de dedikerede vaccinesælgere Bill & Melinda Gates Foundation og GAVI. Rotary udspringer desuden af Frimurerlogen, og det er uklart, hvordan samspillet mellem de to er i dag.

Der tegner sig således et billede af, at WHO i meget høj grad er finansieret og dermed kontrolleret af organisationer, der prioriterer udbredelse af vacciner meget højt, ligesom de globale finansvirksomheder og multinationale selskaber er særdeles godt repræsenteret. Det er derimod meget svært at få øje på finansierende organisationer, der reelt har sundhedsfremme som formål. WHO må derfor betragtes som global udøver af sundhedsmagt overfor nationalstater på vegne af vaccinesælgere og det globale finansielle system. Det er både udemokratisk og uden sundhedsfagligt fundament. WHO burde være HELT uden den slags finansiering. Det er i øvrigt ganske mystisk, hvad WHO skal bruge SÅ mange penge til…

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments