Gode argumenter i ny retssag mod USA’s sundhedsminister om covid-vacciner

Jeg er kommet i besiddelse af et retsdokument dateret 19. juli 2021. Det er et civilt søgsmål mod den amerikanske sundhedsminister m.fl. fra en gruppe amerikanske læger m.fl. Dokumentet lister en række gode argumenter og beviser IMOD, hvad der også er den danske regerings coronapolitik. Her er de gode argumenter fra dokumentet imod den herskende … Læs videre Gode argumenter i ny retssag mod USA’s sundhedsminister om covid-vacciner
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 22 juli 2021, 10:13 10:13

ps. skulle der ikke stå “højst” i punkt 4 ?
“er på mindst 45.000 personer” – det vil sige det godt kan være 1 million personer eller flere.

søren hansen
torsdag, 16 september 2021, 18:07 18:07

Hvilken whisleblower er det der siger at der mindst 45.000 døde af vaccinen,,eller er det en hemmelighed?? Mvh Søren.