Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Gode argumenter i ny retssag mod USA’s sundhedsminister om covid-vacciner

Jeg er kommet i besiddelse af et retsdokument dateret 19. juli 2021. Det er et civilt søgsmål mod den amerikanske sundhedsminister m.fl. fra en gruppe amerikanske læger m.fl. Dokumentet lister en række gode argumenter og beviser IMOD, hvad der også er den danske regerings coronapolitik. Her er de gode argumenter fra dokumentet imod den herskende […]

Jeg er kommet i besiddelse af et retsdokument dateret 19. juli 2021. Det er et civilt søgsmål mod den amerikanske sundhedsminister m.fl. fra en gruppe amerikanske læger m.fl. Dokumentet lister en række gode argumenter og beviser IMOD, hvad der også er den danske regerings coronapolitik. Her er de gode argumenter fra dokumentet imod den herskende […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x