Gode argumenter i ny retssag mod USA’s sundhedsminister om covid-vacciner

Jeg er kommet i besiddelse af et retsdokument dateret 19. juli 2021. Det er et civilt søgsmål mod den amerikanske sundhedsminister m.fl. fra en gruppe amerikanske læger m.fl. Dokumentet lister en række gode argumenter og beviser IMOD, hvad der også er den danske regerings coronapolitik.

Her er de gode argumenter fra dokumentet imod den herskende corona- og vaccinepolitik også i Danmark:

  1. Nødgodkendelsen af covid-19-vaccinerne er ulovlig da (a) der er ingen nødsituation, (b) der er faktisk ingen alvorlig eller livstruende sygdom eller tilstand, (c) vaccinerne forebygger hverken smitte med SARS-CoV-2 eller covid-19, (d) de kendte og potentielle bivirkninger ved vaccinerne vejer tungere end de kendte og potentielle fordele, (e) der er tilstrækkelige, godkendte og tilgængelige alternativer til vacciner, og (f) sundhedsprofessionelle og befolkningen er ikke tilstrækkeligt informeret.
  2. Der er absolut ingen grund til at vaccinere børn under 18 år, da dødeligheden af covid-19 i den aldersgruppe er 0,002 %, og da børn og unge ikke er i stand til at give informeret samtykke til vaccine.
  3. Personer, der tidligere har været smittet med SARS-CoV-2, har en langvarig og robust naturlig immunitet; naturlig immunitet giver markant bedre beskyttelse mod SARS-CoV-2 end vacciner.
  4. En whistleblower kan bevidne, at det sande antal døde som følge af covid-19-vaccinerne i USA er på mindst 45.000 personer.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
torsdag, 22 juli 2021, 10:13 10:13

ps. skulle der ikke stå “højst” i punkt 4 ?
“er på mindst 45.000 personer” – det vil sige det godt kan være 1 million personer eller flere.