Aggression, vold og trusler er den sikre måde at tabe coronakrigen

Jeg forstår godt, at mange er bange for covid-19-vaccinerne og vrede på de politikere, myndigheder og magthavere, der nu de facto har indført vaccinetvang i Danmark. Jeg har selv været der, og følelserne dukker stadigvæk op i mit sind af og til. Tillad mig dog at advare mod den frygt og vrede, da den kan medføre handlinger, der fører til, at vi taber frihedskampen. Lad mig forklare.

Opfattelsen af, at covid-19-vaccinerne nærmest er dødssprøjter er baseret på den samme mangel på evidens og kritisk tænkning, som den herskende opfattelse af, at de såkaldte vacciner er den eneste vej tilbage til frihed. Udokumenterede, spekulative konspirationsteorier kan være lige så skadelige for sandheden som pressen og myndighedernes propaganda – og det kan meget vel være den samme gruppe særdeles intelligente personer, der sidder i kulisserne og udtænker begge dele.

Jeg tror, at ligesom Folket skal overvinde frygten for SARS-CoV-2, så skal modstandsfolk overvinde frygten for vacciner. Den gode nyhed er, at optimal ernæring og sund levevis sandsynligvis kan gøre, at man både kan tåle at blive smittet med SARS-CoV-2 og blive stukket af de eksperimentelle injektionsvæsker, der bliver kaldt vacciner. Det er i begge tilfælde spikeproteinerne, der er problemet, og der spiller bl.a. D-vitamin en central rolle, hvilket er veldokumenteret i videnskabelig forskning.

Vrede mod magthaverne grunder i den muligvis fejlagtige opfattelse af, at de har bevidst onde hensigter. Da det ikke er dokumenteret, at deres hensigter er onde, så kan man vælge at fortolke deres adfærd på en anden måde, der fører til medfølelse og kram i stedet for vrede og vold.

Enhver trussel, voldshandling eller aggression fra frihedsbevægelsen, f.eks. til demonstrationer, vil blive formidlet af systemet, herunder pressen, som, (1) vi er nogen som almindelige mennesker skal være bange for, (2) vi alle er voldsparate og (3) lovgivningen skal strammes, så vi kan ryddes af vejen af hensyn til den offentlige orden og sikkerhed.

Jeg forstår godt vreden og frustrationen, men vi er nødt til først og fremmest at forstå, hvad den almindelige dansker selv forstår. Og den almindelige dansker er hjernevasket af medierne til at være bange for corona og til at tro, at test, vacciner og coronapas er den eneste vej til frihed. Den overbevisning har de af en ganske enkel grund: de har ikke hørt andet, fordi pressen ikke fortæller dem andet! Pressen er The Really Bad Guy i denne kommunikationskrig, som coronakrigen er, da pressen fuldstændigt har svigtet Folket ved at udføre propaganda for magthaverne i stedet for journalistik for Folket. Det grunder formentlig ligeledes i frygt hos mediernes chefredaktører.

Vejen til frihed går gennem frygt, og vi er alle bange for noget, som vi så vælger at håndtere på forskellig vis. Når vi er gået hele vejen igennem frygtens mareridt, så kan vi begynde at tænke rationelt og begynde at have en fredelig, konstruktiv dialog. Så længe vi er fanget af frygt, så er vi simpelthen det: fanget!

Tilmeld
Besked om