Sådan kan du slippe din coronafrygt

Corona er frygtens tid. Dem, der ikke er bange for det ene, er bange for det andet, selvom der selvfølgelig også er mange, der mest bare er ligeglade og gør, som de andre gør. Hvad er DU bange for, og hvordan kan du komme ud af frygten? JEG ER BANGE FOR DET NYE CORONAVIRUS. Bare … Læs videre Sådan kan du slippe din coronafrygt
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 22 juli 2021, 11:04 11:04

Det er rigtig at frygt kan være farlig….lige så farlig som ikke at lytte til den ! Det er rigtig at magten altid har benytte frygten som middel til at styre masserne – om det sker igennem den direkte propaganda eller som sherring til sølvparpiøshatter er det sammen! Men at du nu vil propagandere for at konspirationsteoretiker er det sammen som sølvpapirshatte skuffer mig. Hvis vi ikke har folk som forsøger at afsløre konspirationer (hvor man bliver nød til at lave teorier for nærme sig sandheden) så er det helt sikkert at vi bliver taget bagfra!! Magt skal kun være… Read more »