Sådan kan du slippe din coronafrygt

Corona er frygtens tid. Dem, der ikke er bange for det ene, er bange for det andet, selvom der selvfølgelig også er mange, der mest bare er ligeglade og gør, som de andre gør.

Hvad er DU bange for, og hvordan kan du komme ud af frygten?

  • JEG ER BANGE FOR DET NYE CORONAVIRUS. Bare rolig. Det nye coronavirus er slet ikke så farligt, som propagandapressen gør det til. Hvis din krop er godt ernæret, så kan du rolig kramme med en coronasmittet og håbe på, at du selv kan blive smittet, så du kan udvikle naturlig immunitet. Det virker i øvrigt langt bedre end de såkaldte vacciner.
  • JEG ER BANGE FOR DE NYE CORONAVACCINER. Bare rolig. Forekomsten af alvorlige bivirkninger er ekstremt lav. Vaccinerne er næppe så farlige, som visse konspirationsteorier og spekulationer ynder at gøre dem. Du kan i øvrigt sænke din risiko for bivirkninger ved at gøre det samme, som sænker din risiko for covid-19. Det handler bl.a. om at sikre en optimal D-vitaminstatus, da D-vitamin er modgiften til spikeproteinerne, uanset om de kommer udefra, fra SARS-CoV-2, eller indefra, stimuleret af mRNA-vaccinerne. Med andre ord: SARS-CoV-2 og vaccinerne er dybest set det samme.
  • JEG ER BANGE FOR FOLK, DER ER BLEVET VACCINERET. Bare rolig. Hvis de kan udskille spikeproteiner, der kan ramme dig, så er det ikke noget problem, når du er velernæret og naturligt immun. Vi bliver alligevel konstant bombarderet med proteiner fra omgivelserne, som nogle kan reagere negativt på, men som de fleste ikke gør, så lidt fra eller til gør ikke den store forskel. Hvis din primære ernæring er øl og cigaretter, så kan der måske være større grund til at være bange, da dit immunsystem så er kompromitteret.
  • JEG ER BANGE FOR FRIHEDSBERØVELSE OG TVANG. Bare rolig. Når folk indser, at coronavirus ikke er noget at være så bange for, og når de opdager ernæringens store potentiale, så vil den rationelle tænkning slå igennem i befolkningen, og vi vil få genoprettet normale tilstande som før coronabesættelsen.

Er DU klar til at slippe den coronafrygt, som DU har får indlært fra enten propagandaen eller fra konspirationsteorierne, og som er blevet bekræftet og forstærket af den sociale gruppe, som du indgår i?

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 22 juli 2021, 11:04 11:04

Det er rigtig at frygt kan være farlig….lige så farlig som ikke at lytte til den ! Det er rigtig at magten altid har benytte frygten som middel til at styre masserne – om det sker igennem den direkte propaganda eller som sherring til sølvparpiøshatter er det sammen! Men at du nu vil propagandere for at konspirationsteoretiker er det sammen som sølvpapirshatte skuffer mig. Hvis vi ikke har folk som forsøger at afsløre konspirationer (hvor man bliver nød til at lave teorier for nærme sig sandheden) så er det helt sikkert at vi bliver taget bagfra!! Magt skal kun være… Read more »