Statens Serum Institut dækker over, hvor ufarlig corona er

Jeg vil her lave en kritisk og principiel gennemgang af dagens coronatal fra SSI og påpege de centrale problemer. Det største problem er det, SSI kalder ‘Bekræftede tilfælde’, dvs. bekræftede covid-19-tilfælde. Da det udelukkende er baseret på PCR- og antigenprøver uden undersøgelse af reelle sygdomssymptomer, så lever det ikke op til selve definitionen på covid-19, … Læs videre Statens Serum Institut dækker over, hvor ufarlig corona er
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
helgeras@gmail.com
torsdag, 22 juli 2021, 12:58 12:58

Fjerkræ-psykologi er, læren om hakkeorden blandt domesticeret fjerkræ, som, I høj grad, har sin parallel I vort menneskelige samfund, der, lige som hos fjerkræet, bygger på en magtpyramide, hvor hakningen altid går fra toppen og nedefter I pyramidestrukturen. I forne tider var toppen repræsenteret ved kongen, adelen/rigsrådet, præster, herremænd og øvrighedspersoner. I bunden lå bønder, daglejere, rakkere, kættere, hekse, tyve og andet udskud. I dag består pyramidetoppen internationalt, af finans- og industri-lobbyen, der sender informationer (direktiver) ned til finansministeren, til stats- og øvrige ministre og medlemmer af tinget, embedsmænd, statsinstitutioner og disses magtudøvere. Nederst er pensionister, arbejdsløse, modtagere af overførsel,… Read more »