Statens Serum Institut dækker over, hvor ufarlig corona er

Jeg vil her lave en kritisk og principiel gennemgang af dagens coronatal fra SSI og påpege de centrale problemer.

Det største problem er det, SSI kalder ‘Bekræftede tilfælde’, dvs. bekræftede covid-19-tilfælde. Da det udelukkende er baseret på PCR- og antigenprøver uden undersøgelse af reelle sygdomssymptomer, så lever det ikke op til selve definitionen på covid-19, som omfatter, at man også skal have et eller flere af nogle bestemte sygdomssymptomer. Der er således tale om sundhedsfaglig misinformation af befolkningen fra Staten. Vi ser den samme misinformation over alt i landet med skiltene til de såkaldte ‘COVID-19 TESTCENTRE’. En teenager med en vatpind kan ikke stille en sygdomsdiagnose på den måde!

Myndighederne burde også oplyse, hvor mange af de bekræftede tilfælde, der er uden symptomer. Man har pr. definition ikke covid-19, hvis man har en positiv PCR-test og ikke har nogen symptomer. Så har man blot en positiv PCR-test. Ligesom man heller ikke har en hjertesygdom, hvis man har fået målt et for højt kolesteroltal. Så har man blot et forhøjet kolesteroltal, der er en risikofaktor for hjertesygdom, men ikke nogen sygdom i sig selv.

Tallene om ‘Indlæggelser’ omfatter naturligvis mennesker med symptomer. Det tal, der mangler her, er antallet af patienter, der er blevet udredet med differentialdiagnostik. Altså hvor man har undersøgt og udelukket andre kendte årsager til patienternes symptomer.

Begrebet ‘Overstået infektion‘ definerer SSI på en noget uigennemskuelig måde, da de åbenbart mener, at det er nødvendigt med en avanceret algoritme for at komme frem til det tal. Det burde derimod være meget enkelt at monitorere antallet af personer, der har antistoffer i blodet mod SARS-CoV-2, da det vel netop bør være definitionen på overstået infektion.

Det er svært for mig at se anden forklaring på SSI’s valg af tal end, at nogen ønsker at dække over, hvor ufarlig corona reelt er.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
helgeras@gmail.com
torsdag, 22 juli 2021, 12:58 12:58

Fjerkræ-psykologi er, læren om hakkeorden blandt domesticeret fjerkræ, som, I høj grad, har sin parallel I vort menneskelige samfund, der, lige som hos fjerkræet, bygger på en magtpyramide, hvor hakningen altid går fra toppen og nedefter I pyramidestrukturen. I forne tider var toppen repræsenteret ved kongen, adelen/rigsrådet, præster, herremænd og øvrighedspersoner. I bunden lå bønder, daglejere, rakkere, kættere, hekse, tyve og andet udskud. I dag består pyramidetoppen internationalt, af finans- og industri-lobbyen, der sender informationer (direktiver) ned til finansministeren, til stats- og øvrige ministre og medlemmer af tinget, embedsmænd, statsinstitutioner og disses magtudøvere. Nederst er pensionister, arbejdsløse, modtagere af overførsel,… Read more »