Advarsel til begge sider om det frygtbaserede samfund

Tillad mig at bringe denne advarsel til begge sider af det politiske spektrum, dvs. mainstream og konspirationsteori, om at Danmark som følge af Coronaen er blevet et frygtbaseret, irrationelt samfund.

Advarsel til mainstream

Frygten for SARS-CoV-2 og covid-19 har ført til, at de sædvanlige krav om forskning, videnskab og evidens er blevet skrottet. Vi har mærket lockdown, selvom forskning har vist, at det ikke virker. Vi har skullet gå med mundbind, selvom forskning har vist, at det ikke virker. Vi skal testes flere gange om ugen for at kunne bevæge os nogenlunde frit rundt i samfundet, selvom covid-19-testen slet ikke tester for covid-19. Nu opfordres vi så også kraftigt og med indirekte systemtvang til at lade os stikke af injektionsvæsker, der påstås af være effektive og sikre covid-19-vacciner, men hvor den forskning, der er nødvendig for at understøtte den påstand, slet ikke er udført og tværtimod er blevet stoppet. Vi er også bange for dem, der ikke er vaccineret. Vi er bange for virus og sygdom, men måske er vi mest bange for at miste vores frihed, som jo allerede er blevet fjernet. Spørgsmålet er: Har der overhovedet været grundlag for at fjerne vores frihed oprindeligt? Mit klare svar er NEJ. Det nye coronavirus er slet ikke SÅ farligt. Det er formentlig muligt med optimal ernæring og masser af kram med fremmede at blive naturligt immun uden at blive alvorligt syg, og det virker bedre end kunstigt immun med indsprøjtninger. Når vi ikke hører mere om den mulighed, så er det efter min mening fordi, Coronaen er løftestang for en helt anden global, politisk agenda end at beskytte befolkningen mod et farligt virus.

Advarsel til konspirationsteoretikere

Mange konspirationsteoretikere, frihedskæmpere og modstandsfolk er snart lige så bange og hjernevaskede som dem, der stoler blindt på Søren Brostrøm, Statens Serum Institut, DR og fjernsynet. Denne gruppe er blot bange for noget andet end dem i mainstream. Alt for mange frihedskæmpere er dødsensangst for vaccinerne enten ved direkte at blive tvunget til at tage sprøjten eller indirekte via shedding fra nærkontakt med vaccinerede personer. Propagandaen for vaccinefrygt har også været massiv, men mange har fejlopfattet den som sandhed, fordi de har ønsket at tro det, og fordi det har styrket sammenholdet i gruppen ved at gøre fjenden mere ond.

Problemet ved et frygtbaseret samfund er, at beslutninger bliver truffet og gennemført på irrationelle grundlag. Man handler i desperation og frustration på måder, der kan ende med at gøre enorm skade. Er det ikke på tide, at vi får den sunde fornuft og det balancerede perspektiv tilbage i coronadebatten?

Tilmeld
Besked om