Advarsel til begge sider om det frygtbaserede samfund

Tillad mig at bringe denne advarsel til begge sider af det politiske spektrum, dvs. mainstream og konspirationsteori, om at Danmark som følge af Coronaen er blevet et frygtbaseret, irrationelt samfund. Advarsel til mainstream Frygten for SARS-CoV-2 og covid-19 har ført til, at de sædvanlige krav om forskning, videnskab og evidens er blevet skrottet. Vi har … Læs videre Advarsel til begge sider om det frygtbaserede samfund
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
mandag, 26 juli 2021, 13:10 13:10

Nu er det så ikke første gang at medicinalindustrien har vist deres kole og kyniske profitbaseret dagsorden. Det er heller ikke første gang i historien at nogle få forsøger at overtage verdensherredømmet. Det paradoksale er at vi godt vil være et videnskabs baseret samfund men på samme tid ikke kan rumme sandheden…at vi lyver for os selv og ikke selv ved hvad der er godt for os selv…at vi mere bliver styret af følelser og tror på følelser som rettesnoren. Et samfund kan aldrig kun være baseret på videnskab – det som er bevist for der er meget mere vi… Read more »

Frank
mandag, 26 juli 2021, 15:48 15:48
Reply to  Frank

lige et ps.
Magten/eliten lever i et andet “univers” end os. Vi spiller ikke med samme regler.
folket bliver udnytte gang på gang pga. vores lyst til at være anstændig væsner der godt vil samarbejde, bygge på tillid osv. men sagen er den at de udnytter vores tillid og i deres inderkredse bliver vi betraget som domme og naive fordi vi forsøger at følge de civiliseret spilleregler (det er så også ved at smuldre da vores “rollemodeller”..denne elite tror på guldkalven så er befolkningen “tvunget” til at gøre det samme.