Corona har gjort alle til eksperter

Blandt dem, der kritiserer regeringens håndtering af corona, er der utroligt mange eksperter. De ved tilsyneladende alt om, hvor enormt farlige vaccinerne er, og hvordan man er sikker på at tage skade ved blot at være sammen med en vaccineret. Til gengæld er der meget få eksperter i mainstream, der ikke er i fjernsynet, da … Læs videre Corona har gjort alle til eksperter
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
mandag, 26 juli 2021, 16:20 16:20

det er fuldstændig rigtig – det er skræmmende tider vi lever i. Når alle har lov til at have deres sandhed og virkelighed…og den ikke bygger på nogle fælles værdier og sand videnskab….(lysten til at finde sandheden, modet til at tage fejl og ydmygheden nok til at bøje sig for den) Men er videnskab kun det som kan måles og vejes ?? er sjælen og ånd bare indbildninger og kemiske reaktioner ??? er psykologien mindre vigtig (læren om menneskes sind) er læren om kærligheden og Gud bare et levn fra en mytologisk fortid. Måske vi også skulle begynde at spørge… Read more »