Corona kræver opgør med pengesystemet

Jeg har brugt en del år efterhånden på at prøve at forstå det globale, finansielle pengesystem. Det er ikke let, skal jeg hilse og sige! Det finansielle system er faktisk så kompliceret, at hvis de øverste magthavere i pengesystemet ønsker at afpresse nationer til at udføre en bestemt politik, så kan de gøre det med … Læs videre Corona kræver opgør med pengesystemet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarne Holm
mandag, 26 juli 2021, 16:04 16:04

Man kan sætte sig ind i Petrodollaren. Det er et godt sted at starte.

Frank
tirsdag, 27 juli 2021, 10:20 10:20
Reply to  Bjarne Holm

det vil være spil af tid – petrodollaren er kun et symtom – ikke rodproblemet !

Frank
tirsdag, 27 juli 2021, 11:24 11:24

endnu engang er du på sporet ! Den store udfordring er netop som du skriver, en flok forbryder som sætter dagsorden. Når det er sagt så er det vigtig at forstå at rodproblemet ikke er penge men menneskets indereste. Mennesket er ikke perfektet og vi fejler og vi dummer os og sidst men ikke minst så kan vi fristes, mister retningen, formålet eller som teologien udtrykker det er vi syndere. Oversat betyder synd bare, at man rammer forbi målet! Nu kan man så spørge sig selv om hvad er målet ! …(det vil jeg vende tilbage til.) En ting tror… Read more »