Skal vi bare finde os i coronapas? Nej!

Den sidste uges tid har jeg hørt flere forskellige kollegaer i aktivistbranchen, baseret på juristers analyser, sige kloge ord om coronapasset. Det har givet mig fornyet håb til at kæmpe imod også den del af det sundhedsfascistiske tyranni, vi er underlagt nu. Som du nok har bemærket, så skal man nu fremvise et gyldigt coronapas … Læs videre Skal vi bare finde os i coronapas? Nej!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab pr. år, Politisk medlemskab pr. md., Spirituelt medlemskab pr. md. or Spirituelt medlemskab pr. år og være logget ind.
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank(@frank)
onsdag, 28 juli 2021, 10:09 10:09

udfordringen ligger i at vi ikke behøver at vise pas eller tro/lov erklæring som du skriver fordi det strider imod databeskyttelseloven. Her er så problemet …hvis vi så som modstander ikke har alle kravene i orden og så alligevel vil ind og spise og klippes og dermed kommer med falske udsagn om at vi er fritaget. Et samfund som ikke er baseret på tillid er ikke et samfund…snare et som er ved at gå i opløsning! Nu leger jeg lige djævlens advokat. Lad mig spørge på en anden måde – hvad er det du er fritaget for og hvem er… Read more »