Anmeldelse af testcenter for kvaksalveri

Jeg har i dag sendt en mail med denne tekst til Københavns Politi og Sundhedsstyrelsen:


Til Københavns Politi og Sundhedsstyrelsen

Jeg gik ind i det store testtelt i Fælledparken i fredags for at få foretaget en COVID-19-TEST. Der stod COVID-19-TEST med stort mange steder. Da jeg spurgte, om jeg kunne blive testet for COVID-19 fik jeg at vide, at det kunne jeg ikke. Eller det vil sige, de tilbød en testprocedure, som IKKE kan bruges til at stille den sygdomsdiagnose, bl.a. fordi der ikke bliver spurgt til symptomer. 

Jeg ønsker derfor at melde virksomheden bag for kvaksalveri og bedrageri. Det drejer sig om Copenhagen Medical A/S. 

Jeg har en lydoptagelse fra mit besøg i testteltet, der dokumenterer, at de ansatte prøvede at sælge en test til mig, der ikke kan bruges til at stille den diagnose. 

Mange hilsner
Per Brændgaard Mikkelsen


Det er min anden anmeldelse til Københavns Politi i dag. Jeg har tidligere sendt en anmeldelse til politiet, da jeg i går modtog en dødstrussel over e-mail. Der er tilsyneladende nogle personer, der bliver meget vrede på os få sundhedsfagfolk, der på et evidensbaseret grundlag kritiserer det herskende narrativ om corona.

Nu er det ikke første gang, jeg har modtaget dødstrusler. Sidst mødte jeg personligt op på politistationen for at anmelde truslerne. Politiet slog mig op i systemet og konstaterede, at det ikke var noget, de ville tage sig af. Jeg var nødt til at insistere på, at de i det mindste noterede identiteten på ham, der truede mig (en mand der tidligere har afsonet dom for mord i udlandet, fandt jeg selv ud af), så de ville have en mistænkt, hvis jeg pludselig blev fundet død med en kniv i ryggen. Jeg var lige blevet anholdt på stationen, da jeg blev en anelse vred over politiets afvisning af at tage imod min anmeldelse af dokumenterede dødstrusler på min person.

Jeg tvivler dog på, at politiet ville gide at efterforske min eventuelle død som mord, selvom kniven stadigvæk sidder i ryggen på mig. Sådan går det, når man kritiserer dem, man ikke må kritisere – og tilmed har noget konkret at have kritikken i. Det er trist, at politiet tilsyneladende ikke ønsker at efterforske kriminalitet med politiske motiver mod danske statsborgere, når motiverne kommer fra modpolen til islamisterne, hvis religiøse motiver er lige så dystre og ekstreme.

Jeg tror dog efterhånden, at de har lært, at jo mere de angriber mig, des mere besluttet bliver jeg i, at dette er mit livs mission – og de er heldigvis kloge nok til ikke at ville lave en martyr ud af mig. Jeg ved godt, at jeg blot er en lille myg. Jeg gør dog mit bedste for at være en meget irriterende, lille myg, der forhåbentlig kan snige sig ind og forstyrre de kriminelles nattesøvn af og til – og som måske kan samle en stor sværm af myg, der kan rykke magtbalancen i retning af sandhed, frihed og retfærdighed for folket.

Tilmeld
Besked om