Dr.med. Søren Schifter kritiserer mig for ikke at være kritisk nok

Jeg har på LinkedIn modtaget denne kommentar af dr.med. Søren Schifter til mit indlæg om coronatallene:

“Tak for et godt indlæg om den misvisende sygdomsregistrering. – Men det er endnu værre end du skriver. – Vedrørende registreringen af “Nyindlæggelser for patienter med bekræftet COVID-19 fordelt på indlæggelsesdato­­” skriver du: “Tallene om ‘Indlæggelser’ omfatter naturligvis mennesker med symptomer.” – Det er ikke kriteriet. Registreringen af COVID-19 indlagte er som den øvrige sygdomsregistrering baseret på mindst én positiv PCR-test. Det handler heller ikke i forbindelse med indlæggelsesregistreringen om relevante symptomer på COVID-19. Diagnosen “bekræftes” og registreringen foretages baseret på en positiv PCR-test helt uafhængigt af anden primær indlæggelsesårsag. – Alle patienter uafhængigt af henvisningsdiagnose får taget en test i forbindelse med indlæggelse og/eller i indlæggelsesforløbet. – Kriterierne for registrering af COVID-19 indlæggelser kan du læse her: “For personer indlagt mere end 48 timer, før prøven er taget, angives dato for prøve. COVID-19-relaterede indlæggelser er indlæggelser, som starter inden for 14 dage efter prøvetagningsdato for den første positive prøve. Indlæggelsen afgrænses til 90 dage efter prøvetagningsdato for første positive prøve.””

Kommentaren er hermed bragt videre ud af de sociale mediers censur.

Det er tilsyneladende, selv for mig, svært at være tilstrækkeligt kritisk overfor de sundhedsfaglige bedrag, som de statslige sundhedsmyndigheder udsætter befolkningen for i relation til corona for tiden. Det bliver noget af et arbejde at få genopbygget tilliden til de sundhedsfaglige autoriteter, når coronakrigen er slut.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments