Jeg har slettet flere tusinde venner på Facebook

Jeg er i gang med at rydde op i min profil på Facebook. Det betyder bl.a., at jeg sletter personer, som jeg ikke kender i det mindste en lille smule. Jeg sletter også personer, der ikke kan eller vil respektere, at jeg ikke bruger Facebook til debat. Folk, der kræver, at jeg besvarer deres kommentarer, … Læs videre Jeg har slettet flere tusinde venner på Facebook
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Geo
Geo
onsdag, 28 juli 2021, 18:18 18:18

Hej Per

Jeg kan udmærket godt forstå dig. Man bruger tid på negativ energi, i stedet for at fokusere på det positive og medmenneskelighed.

Alt for mange tror og agere selv, som vores allesammens politikere gør. De prøver at bestemme over gud og hver en mand/kvinde/intetkøn. Janteloven har opgivet. Ingen bruger deres sunde fornuft.

Jeg har personligt slettet alt og alle der poster ‘for’ corona. Jeg giver ikke én chance. Har prøvet, men som sagt; gider ikke bruge tid på negativitet mere.

Men forsæt det gode arbejde. Vi er nogle der værdsætter det. 👍😊

Frank
Frank
torsdag, 29 juli 2021, 11:00 11:00

jeg er delt i den betragtning. jeg forstå udemærket dine overvejelser og reaktioner. jeg har selv ike benytte FB i over et halvt år nu og det er ganske dejligt….og lidt dilemma agtigt. Det arabiske forår starte pga. FB og hvordan skal vi i dag kunne møde andre mennesker og føre dialoger hvis vi ikke benytter de værktøjer der nu en gang er? FB er et gedemarked hvor det kan være svært at holde tungen lige munden …jeg har selv mistet kontrollen flere gange! – men det er et fora hvorfra man kan sprede lys i mørket… når bare man… Read more »