Kanonslag sprænger demonstrationer i stykker

Det er mit indtryk, at mange demonstrationer mod regeringens coronapolitik primært har et internt formål om at styrke det sociale sammenhold mellem demonstranterne indbyrdes. Det er også fint, men det er bare ikke noget, der rykker noget. Som jeg ser det, så ligger styrken i en coronademonstration i to faktorer: A. Kvaliteten af den udadrettede … Læs videre Kanonslag sprænger demonstrationer i stykker
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 29 juli 2021, 10:48 10:48

lige præcis som det er skrevet ! Hvis vi skal ændre på noget så er det først og fremmest os selv vi skal ændre – og hvis vi godt vil have et mere civiliseret samfund så kræver det at vi selv opføre os civiliseret. Der kan være mange årsager til at nogen vælger at råbe højt, virke intimiderende, og voldsparate… her tror jeg på at det har sin årsag i barndommen. Det er derfor jeg tror på Ø-V (Ønsket-Velkommen – og der er en verden til forskel! ) Man behøver ikke komme fra et voldeligt hjem for at blive voldelig… Read more »