Grundkursus i kritisk tænkning #2: Kategorisering af evidens

Jeg ved ikke, hvad der er værst; at Sundhedsstyrelsen er gået fra evidensbaseret sundhed til frygtbaseret sundhed eller at frihedskæmpere tillægger anekdoter og YouTube-“eksperter” alt for stor værdi. Det værste er vel, at Sundhedsstyrelsen har ladet sig kuppe af en frygtbaseret, politisk agenda, da de burde vide bedre, og de burde have den faglige integritet, … Læs videre Grundkursus i kritisk tænkning #2: Kategorisering af evidens
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 29 juli 2021, 22:21 22:21

jeg vil til en hver tid have lov til at være kritisk over for eksperter. Når man ved hvordan selv vores universiteter er styret af økonomi. Hvor der igennem tiden har også har været mange skandaler. Disse veluddannet mennesker er stadig kun mennesker…der laver fejl, dummer sig og kan fristes….man kan sige at der nogle gang mangler et “i” i velud(i)dannelse. Der er utallige eksempler på hvordan selv højtuddannet mennesker enten er blevet købt eller manipuleret. Bare for at nævne et som godt nok ligger mange år tilbage (for nogen) men det viser bare hvor lang tid dette bedrag har… Read more »