Sådan kan du overleve covid-vaccination

Baseret på min løbende læsning af forskning, statistikker og aktindsigter vurderer jeg nu, at det er mindst dobbelt så farligt at blive vaccineret mod covid-19 som at blive ramt af covid-19. Jeg præsenterer her en overlevelsesguide.

Systemet bruger nu både pisk og gulerod for at drive os ind i vaccine-kanylerne, så vi kan få friheden tilbage via det hellige coronapas. Hvis man ønsker at give efter for dette urimelige pres, så kan man berolige sig med, at det trods alt er endnu mere farligt at spille russisk roulette. Det er, hvor man tager en seksløber-revolver, lader den med én patron, snurrer rundt og trykker af med pistolen for tindingen. Risikoen for at dø ved russisk roulette er 1/6, dvs. 17 %. Det vides ikke præcis, hvor stor risikoen er for at dø af covid-19-vaccinerne, men jeg vurderer, at den er lavere end 17 %. Jeg kender både folk, altså rigtige mennesker fra den virkelige verden, som jeg direkte kender og ikke nogen, jeg har set på YouTube, der har overlevet og folk, der er døde efter stikket. Heldigvis er der flere, der overlever, end der dør, selvom de døde naturligvis fylder ekstra meget i bevidstheden, da det jo er ekstra tragisk at dø af noget, der burde beskytte mod netop sygdom og død. Men altså, de fleste overlever, og mange overlever endda helt uden at mærke nogle bivirkninger.

Det er min vurdering, at man bl.a. kan gøre følgende for at øge sin chance for både at overleve og undgå alvorlige bivirkninger som følge af covid-19-vaccinerne:

  1. Få tjekket dit D-vitamintal og øg det til 75-125 nmol/L via sollys og/eller kosttilskud, inden du bliver vaccineret.
  2. Sørg for at være helt på toppen uden anden sygdom i kroppen, når du lader dig stikke.
  3. Tag den med ro og undgå hård fysisk aktivitet i nogle uger efter hvert stik.
  4. Hvis du er ældre, svækket eller på anden vis sårbar, så overvej ernæring plus naturlig immunitet via smitte som alternativ til vaccination. Husk at optimere din ernæring, inden du opsøger smitten.
  5. Hvis du først er blevet vaccineret, så sørg for at leve ekstra sundt resten af dit liv, da vaccinationen kan være en risikofaktor for udvikling af alvorlig sygdom.
  6. Hvis du har mulighed for at få en af de kanyler, der indeholder saltvand i stedet for vaccine, så gør det. En saltvandsindsprøjtning kan ikke gøre skade, hvilket en covid-19-vaccine derimod godt kan. Det er dog muligvis kun politikere og andre magthavere helt i toppen, eller som af andre årsager ikke kan undværes af systemet, der bliver tilbudt saltvandsvarianten. Du kan evt. medbringe din egen kanyle med saltvand og spørge på vaccinationscentret, om du må få det i stedet for. Målet er jo blot, at få corona-appen til at lyse grønt, så du får lov til at færdes frit igen.

Husk, at det sundeste for alle formentlig er at undgå covid-19-vaccinerne og satse på optimal ernæring og naturlig immunitet i stedet for eksperimentel teknokemi. Der er så nogle meget magtfulde politiske og økonomiske interesser i verden, der ikke vil tillade os det, og så kan man jo så blive nødt til at fokusere på at reducere vaccineskaderne.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
torsdag, 29 juli 2021, 15:16 15:16

jeg ønsker ikke at blive vaccineret af flere årsager som f.eks at man ikke ved hvad det har af langtidseffekt …det kan muligvis hjælpe nu og her men der er ingen (af os “dødelige”) som ved hvad langtidseffekten har at byde på. Vi ved heller ikke om de første par stik bare er ganske ufarlige men når folk så er ved at vende sig til det nye normale – at blive stukket et par gang eller mere om året så kan der jo en dag liste sige noget helt andet ind i væskerne. Jeg skal blankt indrømme at jeg ikke… Read more »

Frank
Frank
torsdag, 29 juli 2021, 15:18 15:18
Reply to  Frank

livet er ikke noget som skal overleves men leves.

mamat
mamat
fredag, 30 juli 2021, 21:47 21:47
Reply to  Frank

Det kan ikke dukke op med materiel selvidentifikation, fordi disse værdier ikke stammer fra materie
Så det der skal til er spirituel selvidentifikation.

Frank
Frank
fredag, 30 juli 2021, 22:09 22:09
Reply to  mamat

Nu lever vi en gang under nogle naturloven som gør at vi ikke bare er spirituelle væsner. Det er, det paradoks vi leve under – balancen imellem det spirituelle og det materiell… som f.eks. hvor føde og vand er en nødvendighed og hvis vi kaster nogen op i luften så er det ret sikkert at vi får det i hovede igen. Det har konsekvenser hvad vi fortager os her – også på det hinsides.. åndelige plan. kærlighed er andet end følelser det er også – eller retter mere et valg. Hvilke værdier vælger vi at rette os efter og det… Read more »