Sådan kan du overleve covid-vaccination

Baseret på min løbende læsning af forskning, statistikker og aktindsigter vurderer jeg nu, at det er mindst dobbelt så farligt at blive vaccineret mod covid-19 som at blive ramt af covid-19. Jeg præsenterer her en overlevelsesguide. Systemet bruger nu både pisk og gulerod for at drive os ind i vaccine-kanylerne, så vi kan få friheden … Læs videre Sådan kan du overleve covid-vaccination
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 29 juli 2021, 15:16 15:16

jeg ønsker ikke at blive vaccineret af flere årsager som f.eks at man ikke ved hvad det har af langtidseffekt …det kan muligvis hjælpe nu og her men der er ingen (af os “dødelige”) som ved hvad langtidseffekten har at byde på. Vi ved heller ikke om de første par stik bare er ganske ufarlige men når folk så er ved at vende sig til det nye normale – at blive stukket et par gang eller mere om året så kan der jo en dag liste sige noget helt andet ind i væskerne. Jeg skal blankt indrømme at jeg ikke… Read more »

Frank
torsdag, 29 juli 2021, 15:18 15:18
Reply to  Frank

livet er ikke noget som skal overleves men leves.

mamat
fredag, 30 juli 2021, 21:47 21:47
Reply to  Frank

Det kan ikke dukke op med materiel selvidentifikation, fordi disse værdier ikke stammer fra materie
Så det der skal til er spirituel selvidentifikation.

Frank
fredag, 30 juli 2021, 22:09 22:09
Reply to  mamat

Nu lever vi en gang under nogle naturloven som gør at vi ikke bare er spirituelle væsner. Det er, det paradoks vi leve under – balancen imellem det spirituelle og det materiell… som f.eks. hvor føde og vand er en nødvendighed og hvis vi kaster nogen op i luften så er det ret sikkert at vi får det i hovede igen. Det har konsekvenser hvad vi fortager os her – også på det hinsides.. åndelige plan. kærlighed er andet end følelser det er også – eller retter mere et valg. Hvilke værdier vælger vi at rette os efter og det… Read more »