Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Sådan kan du overleve covid-vaccination

Baseret på min løbende læsning af forskning, statistikker og aktindsigter vurderer jeg nu, at det er mindst dobbelt så farligt at blive vaccineret mod covid-19 som at blive ramt af covid-19. Jeg præsenterer her en overlevelsesguide. Systemet bruger nu både pisk og gulerod for at drive os ind i vaccine-kanylerne, så vi kan få friheden […]

Baseret på min løbende læsning af forskning, statistikker og aktindsigter vurderer jeg nu, at det er mindst dobbelt så farligt at blive vaccineret mod covid-19 som at blive ramt af covid-19. Jeg præsenterer her en overlevelsesguide. Systemet bruger nu både pisk og gulerod for at drive os ind i vaccine-kanylerne, så vi kan få friheden […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x