Forslag til nyt coronaprincip: FRI indtil det modsatte er bevist

Jeg foreslår, at der indføres et nyt princip i coronapolitikken i Danmark og gerne også i resten af verden: FRI indtil det modsatte er bevist! Du kender princippet fra retten, hvor man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Mit forslag er, at det samme princip overføres til sundhed, så man har FRIT VALG, indtil … Læs videre Forslag til nyt coronaprincip: FRI indtil det modsatte er bevist
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 1 august 2021, 12:58 12:58

så lige DRs ekspert i går udtale sig og det var skræmmende hvordan han have fuld tiltro på producenten/erne og hvad de selv sagde – det er jo helt grotesk…så er der da ingen forskel på stat og det private længer. Magten er optunister – de har ignoreret klimaforandringerne i mange generationer af hensyn til industrierne og kapitalisterne. Der har de ikke benyttet sig af et forsigtighedsprincip og heller ikke handle for at beskytte de svageste – hverken når det kommer til sult, tørst eller økonomiske muligheder. De praler med hvor lige et samfund vi er og alle har muligheder… Read more »