Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Forslag til nyt coronaprincip: FRI indtil det modsatte er bevist

Jeg foreslår, at der indføres et nyt princip i coronapolitikken i Danmark og gerne også i resten af verden: FRI indtil det modsatte er bevist! Du kender princippet fra retten, hvor man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Mit forslag er, at det samme princip overføres til sundhed, så man har FRIT VALG, indtil […]

Jeg foreslår, at der indføres et nyt princip i coronapolitikken i Danmark og gerne også i resten af verden: FRI indtil det modsatte er bevist! Du kender princippet fra retten, hvor man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Mit forslag er, at det samme princip overføres til sundhed, så man har FRIT VALG, indtil […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x