Vigtig information til alle, der tror, at covid-vaccinerne er godkendte

Der er noget råddent og ubalanceret ved godkendelsen af covid-19-vaccinerne og befolkningens holdning til dem. Jeg bringer her vigtig viden og information til alle, der tror, at covid-19-vaccinerne er veldokumenterede og godkendte ligesom andre vacciner.

Lægemiddelstyrelsen fortæller os, at fire covid-19-vacciner har fået betinget godkendelse i EU og dermed også i Danmark. Det drejer sig om Pfizer/BioNTech (Comirnaty), Moderna, AstraZeneca (Vaxzevria) og
Johnson & Johnson – Janssen Pharmaceutical.

Lægemiddelstyrelsen fortæller videre:

“For at gøre vacciner mod COVID-19 tilgængelige så hurtigt som muligt, vil de kunne godkendes betinget. Det indebærer, at en vaccine kan godkendes, inden langtidsdata for virkning og bivirkninger er tilgængelig fra afsluttede fase 3 forsøg, hvilket typisk tager 2-3 år. En betinget godkendelse kun gives, hvis EMA’s fageksperter vurderer, at dokumentationen for vaccinens effekt og sikkerhed er tilstrækkelig solid, og hvis fordelene ved, at en vaccine bliver hurtigt tilgængelig, er større end de teoretiske risici, som det indebærer, at der ikke er helt så meget langtidsdata til rådighed ved godkendelsen som normalt. Vaccineproducenten skal efter den betingede godkendelse løbende forsyne EMA med yderligere data. En betinget godkendelse gives for et år og kan forlænges årligt. Når myndighederne har fået al den aftalte dokumentation, kan den betingede godkendelse ændres til en normal godkendelse.”

EMA står for European Medicine’s Agency, som er den instans i EU, der har varetaget nødgodkendelsen.

Lad os tage Pfizer-vaccinen som eksempel, da det er den mest brugte i Danmark. Her skriver forskerne selv i diskussionsafsnittet af den videnskabelige artikel, der førte til nødgodkendelsen, at de dropper placebogruppen (ja, det skriver de virkelig!):

“Although the study was designed to follow participants for safety and efficacy for 2 years after the second dose, given the high vaccine efficacy, ethical and practical barriers prevent following placebo recipients for 2 years without offering active immunization, once the vaccine is approved by regulators and recommended by public health authorities. Assessment of long-term safety and efficacy for this vaccine will occur, but it cannot be in the context of maintaining a placebo group for the planned follow-up period of 2 years after the second dose.” 

Oversat til almindelig dansk betyder det, at forskerne, der er betalt af Pfizer, har valgt at stoppe den forskning, der ville gøre det muligt at opnå en almindelig godkendelse af vaccinen. Det betyder i praksis, at Pfizer-vaccinen vil forblive nødgodkendt for evigt, idet indrapporterede bivirkninger ikke kan erstatte et stort, langvarigt, placebokontrolleret eksperiment. Det flytter debatten fra videnskab til politik, hvilket efter min mening er intet mindre end en skandale for folkesundheden. Det er i øvrigt i modstrid med de regler, som Lægemiddelstyrelsen selv påstår, at de følger, ligesom deres figurer på hjemmesiden omkring hvor langt de er i godkendelsesproceduren er direkte løgn, idet data fra de langvarige studier ikke er kommet og ikke vil komme.

Konsekvenserne kan være enorme for dem, der vælger at lade sig stikke med injektionsvæsker, der er så elendigt dokumenteret som de såkaldte covid-19-vacciner. Det er særligt problematisk i lyset af, at SARS-CoV-2 ikke er et specielt farligt virus, at mange af de såkaldte covid-19-tilfælde skyldes reelt noget helt andet, at alvorlig sygdom formentlig kan forebygges effektivt med optimal ernæring, og at det formentlig er muligt at opnå naturlig immunitet uden at blive meget syg ved simpelthen at opsøge smitte på et tidspunkt, hvor man er velernæret og har overskud i livet til lidt naturlig lidelse. Det er påfaldende, at hele den anden, naturlige strategi til håndtering af virus og sygdom bliver totalt ignoreret af pressen, sundhedsmyndighederne og politikerne.

Det kan også undre mig, at mange er så bange for lidt influenza-lignende sygdom, når de samme folk med oprejst pande stormer ud i lidelse i form af diverse former for motion og hård træning, da det jo netop også først giver noget godt, når det er overstået. Hvad med lidt mandsmod til også at turde blive syg – for sundhedens skyld?

Det er utroligt, hvad man kan få folk til at gøre, når man først har induceret frygt i deres sind via veludført og velfinansieret propaganda. Men er det ikke på tide, at vi løfter sløret for dette bedrag og tager en fri og åben debat om, hvordan vi bedst kan forebygge covid-19? Det, synes jeg, at vores demokrati har fortjent, inden vi ender i et totalitært, medicinsk diktatur med adgangskontrol via coronapas. Ender og ender… Vi er der sådan set nu! Apartheid og tyranni er ikke sundt, uanset hvordan det er forklædt.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Neringa Abrutyte
tirsdag, 3 august 2021, 16:50 16:50

Meget god artikel som jeg viser til min datter,17 år gammel,og hun siger at hun er træt til at testes