Politi For Frihed på lørdag i København

Jeg planlægger at deltage som menig demonstrant i det store Politi For Frihed-arrangement i København på lørdag den 7. august med start kl. 13:00 på Rådhuspladsen. Jeg vil opfordre alle andre til også at møde op og være med til at insistere på frihed på en fredelig måde. Her er info fra arrangøren: Politi For … Læs videre Politi For Frihed på lørdag i København
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
torsdag, 5 august 2021, 14:04 14:04

puha – kort notis.
Det er jo ganske vigtig hvis vi skal have nogen forhåbninger om at vi på et tidspunkt kan blive et civiliseret og demokratisk land
Jeg vil forsøge at komme – hvis jeg kan finde et sted at sove…kommer langvejs fra.

Last edited 1 month ago by Frank
Frank
Frank
fredag, 6 august 2021, 8:14 08:14

DEMOSTRATIONS OVERNATNING ?
Nogen som har et B&B hvor jeg kan overnatte? så jeg kan deltage i demonstrationen .
Er hverken tes.. eller vaxxét så jeg har ikke de store forhåbninger om et hotel vil røre mig og mit sædvandlige sted er optaget.

SU. Helst hurtigs muligt da jeg skal nå at pakke og nå færgen 🙂