Pressens svigt af Folket: Her er de ansvarlige

Det er de ansvarlige chefredaktører på landets statsfinansierede medier, der har ansvaret for pressens totale svigt af Folket i Coronasagen. Hvert eneste af de statsfinansierede medier har valgt blind tro på regeringen og myndighederne uden at give nævneværdig taletid til nogen som helst af os, der forholder os fundamentalt kritisk til narrativet, og som har … Læs videre Pressens svigt af Folket: Her er de ansvarlige
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
torsdag, 5 august 2021, 13:59 13:59

syns du mangler en væsentlig en – Børsen Nu prøve jeg lige at slå den op for at få bekræfte ham der var redaktør – det ser ikke længer ud til at det er Bjarne Coridon som sidder ved roret. Ikke desto mindre er det et faktum at Bjarne, efter salget af DONG blev ansat hos McKinney & CO. (som er en opfindelse af de selvsamme som købte DONG – Goldmann Sachs). hvor han efterfølgende blev chefredaktør på Børsen. Mckinney & Co. har længe være Socialdemokraternes rådgiver – også under coronakrisen !…. spørgsmålet på hvem det ubesvaret spørgsmål om hvem… Read more »

Chris3
Chris3
torsdag, 12 august 2021, 12:05 12:05

Ifm. mediernes manglede dækning af eksperter som har andet budskab end det officielle (eksperimentielle vacciner som eneste der kan afhjælpe mod corona – og at de er sikre), så se lige europa rådets udmelding 27 jan 2020 frem: https://pace.coe.int/en/files/29004/html Bemærk: europarådet er ikke en lovgivende forsamling. Kun et fælles snakke-organ. På dette tidspunkt var vaccinerne lige rullet ud (omkring 21 dec 2019) – og man kendte således ikke noget til hvordan pandemien ville udvikle sig. Husker at der i Danmark blev talt om at risikogrupperne skulle vaccineres…ikke alle dengang. Husker jeg forkert? Men det bryder i hvert fald med det… Read more »