Pressens svigt af Folket: Her er de ansvarlige

Det er de ansvarlige chefredaktører på landets statsfinansierede medier, der har ansvaret for pressens totale svigt af Folket i Coronasagen. Hvert eneste af de statsfinansierede medier har valgt blind tro på regeringen og myndighederne uden at give nævneværdig taletid til nogen som helst af os, der forholder os fundamentalt kritisk til narrativet, og som har noget at have kritikken i. Pressen har dermed udført propaganda og ikke journalistik om corona.

Det forlyder, at chefredaktøren for den tyske tabloidavis Bild nu er kommet med en offentlig undskyldning til det tyske folk om dette svigt, som ikke kun er i Danmark, men over hele verden. Jeg ved ikke, hvor sandt det er, at Bilds chefredaktør rent faktisk har gjort dette, men det ville være ønskværdigt, hvis pressen over hele linjen går ud med en massiv undskyldning og begynder at gøre det arbejde, som deres læsere tror, at de gør.

Her er en liste med de ansvarlige chefredaktører for de 10 store, landsdækkende nyhedsmedier i Danmark:

Kære Sandy, Ulla, Jacob, Tom, Erik, Rune, Henrik, Michael, Christian og Bjarne. I har svigtet Folket indtil nu. I har lavet organiseret, overtalende kommunikation (dvs. propaganda) for Statsministeriet i stedet for magtkritisk journalistik for Folket. Jeres læsere, lyttere og seere har modtaget en anden vare, end de har købt. I har snydt og bedraget om corona, både ved de nyheder I har bragt, og ved alt det som I ikke har bragt. Jeg kan kun gisne om jeres motiver, men mon ikke det handler om noget med penge. I har svigtet ikke kun det danske folk, men også jeres eget fag, journalistikken. Takket være jeres beslutninger, så er den kritiske journalistik i mainstream-pressen nu fuldstændigt død. Det er fem minutter i lukketid, så I har travlt, hvis I vil rette op på de skader, I har forvoldt. Jeg og mange andre kræver faktisk ikke andet af jer, end det I i forvejen siger, at I gør: JOURNALISTIK I STEDET FOR PROPAGANDA! Er det for meget at forlange? Indtil I begynder på det, så har jeg kun én anbefaling til Folket om jeres nyhedsmedier: SLUK! Ligesom junk food er skadelig for kroppen, så er jeres junk news skadelig for hjernen. Det er meget sundere at være underinformeret end at være fejlinformeret via jeres hjernevaskende, sundhedsskadelige propaganda.

Indlægget er opdateret 06.08.2021 med tilføjelse af Politiken og Børsen.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 5 august 2021, 13:59 13:59

syns du mangler en væsentlig en – Børsen Nu prøve jeg lige at slå den op for at få bekræfte ham der var redaktør – det ser ikke længer ud til at det er Bjarne Coridon som sidder ved roret. Ikke desto mindre er det et faktum at Bjarne, efter salget af DONG blev ansat hos McKinney & CO. (som er en opfindelse af de selvsamme som købte DONG – Goldmann Sachs). hvor han efterfølgende blev chefredaktør på Børsen. Mckinney & Co. har længe være Socialdemokraternes rådgiver – også under coronakrisen !…. spørgsmålet på hvem det ubesvaret spørgsmål om hvem… Read more »

Chris3
torsdag, 12 august 2021, 12:05 12:05

Ifm. mediernes manglede dækning af eksperter som har andet budskab end det officielle (eksperimentielle vacciner som eneste der kan afhjælpe mod corona – og at de er sikre), så se lige europa rådets udmelding 27 jan 2020 frem: https://pace.coe.int/en/files/29004/html Bemærk: europarådet er ikke en lovgivende forsamling. Kun et fælles snakke-organ. På dette tidspunkt var vaccinerne lige rullet ud (omkring 21 dec 2019) – og man kendte således ikke noget til hvordan pandemien ville udvikle sig. Husker at der i Danmark blev talt om at risikogrupperne skulle vaccineres…ikke alle dengang. Husker jeg forkert? Men det bryder i hvert fald med det… Read more »