Corona: Hvorfor skal alle vaccineres?

Jeg undrer mig. Hvorfor skal alle vaccineres mod SARS-CoV-2? Hvis vaccinen virker, så er det vel nok at give den til dem, der har brug for den og ønsker den?

Så vidt jeg ved, så er en vaccine noget, der gør, at man ikke kan blive smittet med et virus, fordi vaccinen har gjort kroppen immun. Hvordan kan det så være, at mange af dem, der for tiden bliver diagnosticeret med covid-19, er vaccineret mod covid-19? Hvis vaccinen ikke virker, hvorfor skal nogen overhovedet så have den?

Hvad nu, hvis det vi har lært at kalde covid-19, i virkeligheden er et sammensurium af alle mulige symptomer og årsager med det eneste til fælles, at de ramte har en positiv PCR-test for SARS-CoV-2? Hvad nu hvis testen slet ikke er testet? Hvad nu hvis vaccinerne slet ikke er undersøgt godt nok?

Hvad nu hvis kroppen har et immunforsvar, der med den rette ernæring sagtens kan håndtere SARS-CoV-2 i alle dets nuværende og fremtidige mutationer? Hvad nu hvis vacciner gør, at immunforsvaret bliver sløvt, ligesom musklerne bliver slatne, hvis de ikke bliver brugt?

Hvad nu hvis frihed er en fundamental forudsætning for sundhed? Hvad nu hvis det er umuligt at være helt sund, hvis man ikke samtidig er helt fri i samfundet? Hvad nu hvis restriktioner såsom coronapas og lockdown skader sundheden langt mere, end det beskytter mod noget som helst farligt?

Hvad nu hvis du ikke er den eneste, der stoler blindt på de autoriteter, der over dig i systemet? Hvad nu hvis systemet er baseret på blind tro på højere rangerende autoriteter? Hvad eller hvem kan så beskytte os mod løgne og bedrag, der bliver sendt ned i systemet fra øverste myndighed?

Hvordan kan myndighederne være så skråsikre på, at covid-19-vaccinerne er effektive og sikre? Har de adgang til hemmelig viden om vaccinerne, som ikke er publiceret? Hvorfor skal vores børn nu også vaccineres? De bliver jo yderst sjældent syge af covid-19. Hvorfor skal vi overhovedet vaccineres mod en ny sygdom, der er så meget tvivl om? Hvad nu hvis covid-19 simpelthen skyldes mangel på D-vitamin eller selen, hvor er så meningen i at skyde teknokemiske vacciner ind i skuldrene på folk? Er det ikke bedst at forebygge en sygdom ved at fjerne årsagen til sygdommen? Er det ikke bedre at styrke frie mennesker på måder, så de og vi kan bevare både sundhed og frihed?

Det teknokratiske kontrolsamfund, der hastigt bliver indført i hele verden med covid-19 som undskyldning, er et fængsel, som ikke er i Folkets interesse, men udelukkende gavnligt for den øverste, globale magtelite. Det sker med groft misbrug af mit fag, ernæring og sundhed, og det har jeg ikke tænkt mig at holde mund omkring.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 7 august 2021, 10:34 10:34

nye varianter ….den uendelige vaccine skrue unden ende….den uendelige sikret indkomst ??

SirPen
mandag, 9 august 2021, 6:41 06:41

Som sundhedsfaglig person forstår jeg heller ikke at andre i faget ikke også råber vagt i gevær.
At hoppe på helt ny og ikke gennemtestet medicin har i historien ledt til mange tragiske episoder som f.eks. DDT og Thalidomide. Der ud over har vi lavet store fremskridt inden for genteknologi hvilket betyder at der ny snart skal tjenes penge på den ny viden. Problemet er bare at hvis man har patent på et gen og det gen bliver arvet – så er anden generation patenteret gener. Har en organisme patenterede gener ejes organismen af patentholderen.

Frank
mandag, 9 august 2021, 22:27 22:27
Reply to  SirPen

puha – den have jeg ikke tænke over – skræmmende perspektiv. De kan ikke eje vores gener men hvis de nu kan modulere med dem så kan de komme til at eje os. På den ene side kan jeg godt forstå patent ordningen – den som har offeret tid og penge kan få dem igen men det er kommet helt ud af kontrol – hvad hvem kan eje….eller retter hvor meget en person kan få lov til at eje. Gad vide hvad de ikke snart kan igennem genteknologien og CRISPR. For ca. 10-15 år siden fik jeg en ligende skræmmende… Read more »