Jeg er tilhænger af vacciner; derfor vil jeg ikke “vaccineres” mod covid-19

Jeg er tilhænger af vacciner, der beviseligt forebygger alvorlige sygdomme, der ikke kan forebygges på anden vis, og hvor vaccinerne ikke samtidig giver alvorlige bivirkninger. Jeg er derfor modstander af covid-19-vaccinerne, da de slet ikke er vacciner, men eksperimentelle injektionsvæsker. Jeg er modstander af de såkaldte vacciner mod covid-19, da disse injektionsvæsker på ingen måde … Læs videre Jeg er tilhænger af vacciner; derfor vil jeg ikke “vaccineres” mod covid-19
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Peter vithus
mandag, 9 august 2021, 20:51 20:51

Hej Per, super fint indlæg, er 100% enig. Dog en lille bemærkning: mener at du er kommet til at skrive et IKKE for meget ! I tredje afsnit : “ Det er min opfattelse, efter grundig læsning af forskningen, at covid-19 IKKE er en alvorlig sygdom, der IKKE kan forebygges på anden vis. Tror du mener – der KAN forebygges på anden vis ! Ja, selvfølgelig kan det det, hovedproblemet bag COVId-19 infektionen er at nogle, langt de færreste af dem der smittes, bliver syge pga at deres eget immunforsvars OVERREAKTION på viruset , hvilket skyldes en kombination af flere/adskillige… Read more »