Min mening om Men In Black: Der kan komme en dag, hvor de kan redde dit liv

Min mening om Men In Black er ikke så vigtig, men her kommer den alligevel.

Jeg har deltaget i de fleste af deres demonstrationer mod coronarestriktioner i København, og det har været gode oplevelser. Jeg har lige fundet denne video fra arkivet, der giver et indtryk af stemningen under en pause på marchen gennem byen.

Folkene bag Men In Black har været gode til at arrangere demonstrationer med mange deltagere. Fyrværkeriet og musikken har givet et visuelt og auditivt aftryk i sindene hos deltagerne, og det mørkklædte, maskuline, aggressive udtryk har givet adgang til propagandapressen. Nu ved danskerne, at vi er mange, der er meget utilfredse med regeringens coronapolitik, og vi er vrede!

Selvom jeg tror, at Women In White og Flower Power ville få danskerne mere med end Men In Black og kanonslag, og selvom jeg tror, at Men In Black er den perfekte fjende for fjenden rent propagandataktisk, så vil jeg godt anerkendte den sortklædte modstandsbevægelse for det kraftfulde, de har gjort for vores fæles sag og mål: Frihed for Danmark!

Jeg vil samtidig foreslå, at den fuldt forståelige vrede bliver kanaliseret ud i etableringen af et netværk af lokale grupper, der er parate til at bruge den nødvendige fysiske magt til at forsvare ikke kun sig selv og deres nærmeste, men alle i Danmark der i fremtiden kan risikere at blive udsat for overgreb fra de kriminelle magthavere i form af tvangsvacciner.

Jeg er tilhænger af, at vi forbereder os på det værste, mens vi håber på det bedste. Noget af det værste vil være, hvis der, når Folketinget er kommet tilbage fra sommerferie, bliver vedtaget en ny hastelov, der giver grønt lys for tvangsvaccinering med politiets og/eller hærens hjælp af den sidste del af befolkningen. Og der er altså tale om et HVIS! Når man i den situation ikke længere kan ringe til politiet for hjælp, da det er dem, der kommer til at varetage overgrebene, så må Folket organisere en fysisk modstand mod politiets overgreb med tvangskanylerne. Jeg håber virkelig ikke, at det kommer dertil, men hvis det skulle, så er jeg også selv parat til med min person at bruge den nødvendige vold for at forsvare mig selv og andre mod tvangsvaccinering. Jeg ved, at mange har det på samme måde, og det gælder om at få kanaliseret den motivation og energi ud i noget konstruktivt i stedet for noget destruktivt.

Jeg kan ikke se meningen i at gå på gaden og søge konfrontationer med menige politibetjente, før de er begyndt at rykke ud og tvinge kanylerne i os. Det er de heldigvis ikke endnu! Nu skal vi hellere arbejde på at få politibetjentene oplyst, så der breder sig en holdning i det danske politikorps om, at der går grænsen altså, og tvangsvaccinering vil de under ingen omstændigheder være med til! Den slags hører til i Kina og Nordkorea – ikke i Danmark!

Hvis Folket kan vise, at vi nu har organiseret et landsdækkende netværk af ‘Men In Black’, der er parate til at gøre, hvad der skal til for helt konkret og fysisk at beskytte medborgere mod overgreb i form af tvangsvaccinering, så vil vi stå stærkere politisk. Jeg vil dog foreslå, at der kommer en stærk ledelse med nogle af vores modige og erfarne soldater, veteraner og politifolk i spidsen. Der skal være nultolerance overfor ubegrundet vold. Formålet er udelukkende at organisere lovlig nødværge som reguleret af § 13 i Straffeloven. Vi bliver nødt til at vente på, at de slår først, eller rettere stikker først. Ja, det bliver borgerkrig, men sådan må det være, og magthaverne kan ikke påstå, at de ikke var advaret. Tiden er heldigvis IKKE kommet til at bruge fysisk vold mod de formentlig korrupte, kuppede, afpressede og/eller bestukkede magthavere endnu, men ligesom man kan træne individuelt selvforsvar uden at håbe på, at man bliver udsat for overfald på gaden, så kan vi også træne kollektivt selvforsvar, mens vi håber, at vi ikke får brug for det.

Situationen kan undgås ved, at vi alle på tværs af holdninger til de såkaldte covid-19-vacciner bliver enige om, at FRIT VALG er vejen frem. Altså frit valg om man vil lade sig stikke eller ikke stikke. Det skal være reelt frit valg, som er helt uden konsekvenser i samfundssystemet, hvis man ikke lader sig indsprøjte med de eksperimentelle injektionsvæsker.

Tilmeld
Besked om