Jeg har i dag besøgt JP/Politikens Hus og DR Byen

Efter at have forsøgt at etablere dialog med nogen fra pressen både via e-mail og via telefon gentagne gange, så blev jeg i dag inspireret til at gøre et sidste forsøg ved på god, gammeldags vis simpelthen at gå hen til mediehusene og banke på.

Jeg besøgte JP/Politikens Hus og DR Byen. Det var begge steder komplet umuligt at tale med en journalist eller redaktør via personlig henvendelse. Det virkede som om, at det var standard procedure, at man bare ikke modtager den slags henvendelse. Al henvendelse skal ske via telefon eller mail. Men det havde jeg jo prøvet, flere gange, så dette var mit sidste forsøg.

Hos DR tilkaldte receptionisterne tre vagter, der bad mig om at forlade bygningen. Jeg håbede et kort øjeblik, at det var journalister, der var blevet tilkaldt. Men nej, systemkritiske eksperter får kun lov til at tale med receptionister og vagter, ikke journalister og redaktører.

Danmark er nu blevet en teknokratisk stat i Kina, hvor der ikke bliver givet plads i pressen til viden, perspektiver, argumenter, beviser og holdninger, der fundamentalt kritiserer de narrativer og antagelser, som regeringens politik er baseret på. Her tænker jeg aktuelt på coronapolitikken, der efter min mening er baseret på et globalt, sundhedsfagligt bedrag, og hvor bl.a. vigtig viden om ernæring bliver fuldstændigt ignoreret til stor skade for folkesundheden og -friheden.

Det er diktatur, tyranni, i en dansk hygge-indpakning. Jeg føler mig nu lidt skræmt og deprimeret, men det skal nok gå over igen.

Tilmeld
Besked om