Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Lad os give pressen et tilbud, de ikke kan sige nej til!

Jeg har besluttet mig for ikke længere at være vred og skuffet over den danske presses totale svigt af Folket i forbindelse med Corona, hvor pressen har udført propaganda for Staten i stedet for magtkritisk journalistik for Folket. Jeg vil anbefale, at vi fremover i stedet taler det sprog, som pressen forstår: penge. Lad os […]

Jeg har besluttet mig for ikke længere at være vred og skuffet over den danske presses totale svigt af Folket i forbindelse med Corona, hvor pressen har udført propaganda for Staten i stedet for magtkritisk journalistik for Folket. Jeg vil anbefale, at vi fremover i stedet taler det sprog, som pressen forstår: penge. Lad os […]
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x