Lad os give pressen et tilbud, de ikke kan sige nej til!

Jeg har besluttet mig for ikke længere at være vred og skuffet over den danske presses totale svigt af Folket i forbindelse med Corona, hvor pressen har udført propaganda for Staten i stedet for magtkritisk journalistik for Folket. Jeg vil anbefale, at vi fremover i stedet taler det sprog, som pressen forstår: penge. Lad os … Læs videre Lad os give pressen et tilbud, de ikke kan sige nej til!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
thealer
onsdag, 11 august 2021, 9:39 09:39

Rigtig godt forslag. Hvor kan vi betale så?

neo
neo
onsdag, 11 august 2021, 9:47 09:47

Sendt til Politikens chefredaktør på mail:

Kære Politiken

Inspireret af denne artikel fra Per Brændgaard, så tillader jeg mig, på vegne af Folket, at invitere til forhandling.

Vil Politiken forhandle med Folket om en sådan løsning?
Har Politiken et kontraforslag eller nogen indledende krav, for at påbegynde en sådan forhandling med Folket, altså helt udenom Staten?

Har Politiken andre forslag til, hvordan Folket kan få flere journalister og medier til at tjene Folket, i stedet for Staten, som ikke tjener Folket.

Med håb om en bedre og friere presse – de varmeste hilsner fra “de vågne i Folket”

Else Nielsen
onsdag, 11 august 2021, 9:47 09:47

Fantastisk god ide. Betaler gerne lidt ekstra.

Frank
torsdag, 12 august 2021, 11:11 11:11

lyder meget smart Men … hvad med alle deres annoncepenge ??? Det er ikke kun statsstøtten som får vores medier til at være subjektive men også det private markede. De er ikke kun ejet af få monguler men får også masser af annoncepenge som de ikke kan undvære. Det vil sige at vi skal ryste op med langt mere end det som du forslår Per hvis vi skal have en chance for at få et objektivt medie. Ikke kun er de fleste jounalister begrænset fordi mediehusene er underlagt de kapitalistiske dogmer – de skal spare så toppe kan få flere… Read more »

Frank
torsdag, 12 august 2021, 18:27 18:27

Nu snakker vi ! – jeg elsker når folk kommer med løsningsforslag fram for hele tiden at kritisere og vente på at andre løser problemerne for os. Det er ikke sikkert vi kommer med den rigtig løsning til at starte med men jeg er sikker på at vi vil finde den sammen hen ad vejen. Ved at overtage et mediehus som du forslår – det vil for det første kun være en del af borgerne som netop bruger det medie og der vil gå tid før folk vil vende sig til at tro på det. Vi er en broget flok… Read more »