Guide: Sådan kan du (måske) overleve covid-vaccinen

De foreløbige data tyder på, at det er langt mere farligt at lade sig stikke af de eksperimentelle covid-19-vacciner, end det er at blive smittet med det nye coronavirus. Jeg bringer derfor denne guide til at overleve covid-19-vaccination.

Jeg forstår godt, hvis du har valgt eller vil vælge at tage imod Statens tilbud om vaccination. Når man hører myndighedernes udmeldinger, ser skiltene på gaden, følger pressen og lytter til sine venner og kolleger, så er vaccination jo det eneste rigtige at gøre. Vaccination giver grønt coronapas, og så er der adgang til arbejdspladsen, restauranten og fitnesscentret igen. Jeg forstår udmærket trangen til frihed og det fornuftige i at lytte til dem, der burde give os evidensbaserede sundhedsråd.

Du kan formentlig sænke din risiko for at dø eller bliver alvorligt syg af covid-19-vaccinerne ved at følge de samme ernæringsmæssige anbefalinger som ernæring mod covid-19. Der er dog endnu ikke lavet specifik forskning i ernæringens betydning for forebyggelse og behandling af vaccineskader i den forbindelse. Men rent patofysiologisk handler det i begge tilfælde om angreb fra spikeproteiner, hvor det sådan set er ligegyldigt, om disse spikeproteiner kommer fra deltavarianten eller fra kroppens egen, kunstigt stimulerede produktion som følge mRNA-indsprøjtningerne. Specielt D-vitamin har en veldokumenteret beskyttende effekt mod skadevirkninger fra disse spikeproteiner. Det vil således være yderst risikabelt at lade sig indsprøjte, hvis man mangler D-vitamin.

Jeg vil ligeledes anbefale antiinflammatorisk kost til alle, der er eller vil blive vaccineret. Det kan muligvis sænke risikoen for den hjertebetændelse, som desværre er observeret som bivirkning ved covid-19-vaccinerne. Den sygdom kan heldigvis behandles og håndteres, hvis den bliver opdaget i tide, men hvis man først har været ramt af den, så kan den have kappet mange år af ens forventede restlevetid. Simpelthen fordi hjertet har taget varigt skade af invasionen fra spikeproteinerne.

Det sundeste er takke nej til vaccinerne, så længe vi kan få lov til det og i stedet forebygge covid-19 via ernæring og sund levevis, der samtidig forebygger mange andre sygdomme end covid-19 uden at gøre immunforsvaret sløvt. Hvis du en dag bliver overfaldet af de fascistiske sundhedsmyndigheder, der tvinger covid-vaccinen i dig, så er det bare med at tage den med ro, optimere ernæringen og håbe på, at man overlever de første 2-3 mdr., hvor risikoen for alvorlige bivirkninger formentlig er størst, selvom det ikke kan udelukkes, at der også på længere sigt kan ske alvorlige skader. Det er vigtigt at tage den med ro, så hjertet kan nå at hele efter spikeprotein-angrebet fra mRNA-vaccinen.

Heldigvis er det dog stadigvæk sådan, at de fleste kan tåle både vaccinen og virusset uden nogen nævneværdige symptomer. Forskellen i sårbarhed kan muligvis findes i forskelle i ernæringsstatus, som videre påvirker immun- og inflammationsforsvaret. Forskning har vist, at 92 % af patienter med alvorlig covid-19 er i underskud med mindst ét næringsstof. Forskningen tyder på, at covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom som kan forebygges med optimal ernæring, hvorved vacciner bliver unødvendige, også selvom der skulle komme vacciner på markedet, der både er effektive og sikre i modsætning til dem, der er på markedet nu, som både er ineffektive og usikre for alle andre end producenterne.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
torsdag, 12 august 2021, 18:29 18:29

Fint balanceret…