Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Invitation til udforskning af skepsis

Australiens hovedstad lukker ned efter fund af ét tilfælde af coronasmitte. Canberras 400.000 indbyggere skal holde sig hjemme på grund af et enkelt smittetilfælde. Det beretter TV2 med Ritzau som kilde. Hvis du efter læsning af den nyhed får en fornemmelse af, at forsigtighedsprincippet nu er kammet over i fullblown OCD på statsligt niveau, så […]

Australiens hovedstad lukker ned efter fund af ét tilfælde af coronasmitte. Canberras 400.000 indbyggere skal holde sig hjemme på grund af et enkelt smittetilfælde. Det beretter TV2 med Ritzau som kilde. Hvis du efter læsning af den nyhed får en fornemmelse af, at forsigtighedsprincippet nu er kammet over i fullblown OCD på statsligt niveau, så […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x