Corona er IKKE jødernes skyld!

Det er desværre igen ved at blive populært at give jøderne skylden for alverdens ondskab, nu også med coronaen. Jeg har studeret både coronaen, jødernes historie og den globale finansmafia ganske grundigt. Det er min konklusion, at de nyfascistiske problemer i verden nu IKKE er jødernes skyld.

Den fjende, vi dybest set er oppe imod, er den samme fjende, som jøderne har været plaget af siden 1666. Dengang udråbte en rabbiner ved navn Sabatai Zevi sig til jødernes messias. Han fik forført halvdelen af verdens jøder til at tro på hans sataniske doktrin om, at jødisk etik og moral nu skulle vendes på hovedet, så man fik frelse ved at synde og bedrage.

Heldigvis fik de rigtige jøder ham til sidst fængslet, men skaden var sket, da hans efterfølger Jacob Frank (1726-1791) fortsatte Sabatai Zevis omvendte jødedom i samarbejde med Mayer Amschel Rotschild. Det blev således det religiøse grundlag for det moderne finans-, penge- og banksystem.

Det nuværende finanssystem står foran et uundgåeligt, gigantisk kollaps på grund af dets indbyggede begrænsninger og kunstighed. Bagmændene, der altså har rod i omvendt jødedom, der ikke helt upræcist også kan beskrives som satanisk, ved dette og har derfor designet corona-situationen og -politikken til at dække over dette kollaps og til at indføre en ny økonomisk verdensorden, som de også kommer til at kontrollere, hvorved de kan fastholde deres rigdom og magt. Dette er i hvert fald min holdning efter grundige studier af emnet. De kan slippe afsted med det, fordi penge er den største magtfaktor i verden, der således vægter tungere end både hensyn til demokrati, sundhed og videnskabelig evidens. Dette er naturligvis dybt uretfærdigt, og der bør sættes massivt spotlight på problemet. Men det moderne økonomiske system har aldrig været retfærdigt, og vi mennesker har altid været slaver af det.

Selvom mange af de kriminelle bagmænd stadigvæk kalder sig jøder, så skal vi ikke lade os snyde af det. De er sabataianere, som altså er det modsatte af at være jøde. Dette er naturligvis ikke noget, de går og skilter med, da de tværtimod ynder at gemme sig bag de ægte jøder, men den historiske evidens er ganske overbevisende, ligesom det økonomiske systems korrupte konstruktion kan gennemskues af enhver med tilstrækkelig intelligens.

Hvis vi skal løse problemerne med coronafascismen nu og sikre, at det ikke sker igen, så skal vi også have løst problemerne med det økonomiske system. Pengeskabelsen skal gøres national, og den politiske magt skal flyttes fra den lille, globale elite, der kontrollerer pengeskabelsen, til folket via et reelt folkestyre med direkte og lokalt demokrati. Det er mit indtryk, at de fleste danskere tror, at det allerede er sådan et samfundssystem, vi har i Danmark, selvom vi reelt har det stik modsatte, og det er gået den forkerte vej i alt for mange år.

Tilmeld
Besked om
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
neuman888
neuman888(@neuman888)
søndag, 15 august 2021, 11:13 11:13

Ligegyldigt om de er rigtige eller falske jøder så stopper vi let det galehus ved at få en indsigtsfuld leder af landet. Så vil han stoppe pengestrømmen væk fra de danske borgere. Jeg har allerede givet opskriften 🙂

Last edited 5 months ago by neuman888
Frank
Frank(@frank)
mandag, 16 august 2021, 12:42 12:42
Reply to  neuman888

Jeg kunne godt tænke mig at du vil definere “ved at en indsigtsfuld leder af landet” hvem skulle det være ? paradokset – menneskets natur og demokratiets akilleshæl. (DPL) micro – macro …det store i det lille og det lille i det store. (lokalisering – globalisering) flere fluer med et smæk – forslag til en anden løsning. Nu har jeg studeret menneskets natur i snart en menneskealder og jeg har ikke fundet det perfekte menneske endnu. Noget af det som jeg har fundet ud af er at man kan være, højt uddannet, intelligent og klog men samtidig ikke vis. Man… Read more »

Frank
Frank(@frank)
tirsdag, 17 august 2021, 21:38 21:38

jeg vil nu godt tilføje en – kærlig-hed. Den indeholder alle tre men har så også nåden og tilgivelsen.

Jeg ville bare godt vide hvem der besidder disse tre værdier ?
Dem som påstår de ikke lyver (Sandheden) er jeg sikker på lyver – det er ganske menneskeligt at lyve når lukumet brænder… så når neuman888 forslår en (stærk) leder lyder det som noget man har hørt om før i historien.
Frihed er også en illusion – “den enes frihed er en andens fængsel” og det lyder ikke som retfærdighed.

Frank
Frank(@frank)
mandag, 16 august 2021, 10:51 10:51

Tak for du deler din store viden – dette kendte jeg ikke til men det sætte nogle ting på plads som jeg har tumlet lidt med længe… det giver rigtig god mening.