Jovan mod Systemet: Drama i Byretten i går!

Der var drama i Københavns Byret i går formiddags den 17. august 2021. Jeg var tilhører til en sag, hvor den sigtede, Jovan, responderede på dommerens tiltale ved at spørge til hans jurisdiktion. Altså om han overhovedet har lov til at dømme Jovan i en sag som denne. Det førte til, at dommeren simpelthen udvandrede, … Læs videre Jovan mod Systemet: Drama i Byretten i går!
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
Jytte Dahl
onsdag, 18 august 2021, 9:56 09:56

2 kloge herrer…TAK for jeres helt nødvendige “indsats”…hvis samfundet skal have…blot en snert af retfærdighed for FOLKET…
Jeg er pt blokeret af det fascistoide FB…”heil hitler”…er nu blevet en “hadsk komentar”…når vaccine og konspirations-tosserne…gladeligt kan ytrer deres begejstring for…at de uvaccinerede børn er farlige…og skal vaccineres !!

HenrikR
HenrikR
onsdag, 18 august 2021, 20:56 20:56

En af mine venner har følgende kommentar:

“Jovan begyndte at køre frem med alt det ævl, dommeren meddelte ham, at han ikke gad høre på det, og da Jovan fortsatte, hævede dommeren Retten og berammede et nyt retsmøde, hvor sagen vil blive behandlet uden Jovan er til stede. Det er nok noget af en garanti for, at han bliver dømt.

Herefter opstod der tumultagtige scener, og politiet blev tilkaldt.”

Det er en noget anderledes udlægning af sagen. Så hvad er hvad her?

Rubo
Rubo
fredag, 20 august 2021, 19:12 19:12

Synes det lyder dårligt, at I kalder Jovan’s udtalelser for “ævl”, der er meget mere i det med suverænitet, end vi på nogen måder aner. Der er flere og flere, der finder ud af det verden over. Det er os der bliver snydt, ikke dem…