Nu må det MeToo-vanvid altså stoppe!

Der går efterhånden ikke en måned, før en ny mand bliver ofret på det hellige MeToo-alter i dansk politik. Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvor vanvittige eller gamle beskyldningerne fra kvinder om grænseoverskridende adfærd kan være. Kvindernes historier bliver taget som sandhedsbeviser, mens mændenes forklaringer bliver ignoreret eller hånet. Det er simpelthen dybt uretfærdigt!

Det er ikke tilfældigt, at kvinder, der føler sig krænkede over mænd, har fået så stor politisk magt. Det er nøje iscenesat og velfinansieret af bl.a. George Soros og hans udspekulerede kumpaner for flere år siden, bl.a. for at få ram på Trump. Det er et meget enkelt og effektivt politisk våben, der kan henrette enhver mand, der af en eller anden grund er blevet uønsket i det politiske system. Det virker, så længe befolkningen ikke kan gennemskue det, men blot labber sladderen og skandalerne i sig sammen med morgenkaffen helt uden den mindste grad af kritisk tænkning.

Mænd skal selvfølgelig opføre sig ordentlig overfor kvinder i forbindelse med sex, men kvinder skal altså også opføre sig ordentligt overfor mænd – også efter sex! MeToo-bevægelsen har gjort sex til et supervåben for enhver kvinde, der ønsker at få en bestemt mand ned med nakken. Lige så snart man har haft et seksuelt møde, så kan kvinden påstå, at manden har krænket hende, og derfra har manden ingen mulighed for at forsvare sig selv. Det er intet mindre end en skandale, at vi har tilladt seksualkulturen at udvikle sig til dette ubalancerede, femifascistiske stadie!

Hvis udviklingen fortsætter, så ender heteroseksualitet hos mænd med at blive en psykiatrisk diagnose med krav fra de feministiske partier om forebyggende behandling, inden den heteroseksuelle mand krænker en kvinde med sine lyster. Det er ren og skær vanvid og seksualforskrækkelse!

Det er helt ude af proportioner, når mænds kiksede seksuelle tilnærmelser får så store konsekvenser, som er tilfældet nu. Det er dybt uretfærdigt, når folkedomstolen altid kun tror på den kvindelige part i en MeToo-sag.

MeToo-bevægelsen krænker de kvinder, der reelt bliver voldtaget. Vi er nødt til at få en debat om, hvor grænsen går mellem personligt ansvar og kriminel krænkelse. Kvinder har altså også et personligt ansvar for at kommunikere tydeligt i den slags situationer med mænd. Det er utroværdigt, hvis man ikke handler på en reel krænkelse i situationen eller kort tid efter, men i stedet venter flere år, hvor man så kan medvirke som politisk ammunition i henrettelsen af en politiker.

Jeg er ikke fan af nogen af de danske politikere, der er blevet henrettet af MeToo, men jeg vil til enhver tid forsvare deres ret til at have en kikset seksuel kommunikation, uden at det skal have så ødelæggende konsekvenser for dem.

Hvis nogen kvinder føler sig reelt krænket, så skal de melde det til politiet, så manden kan få lov til at forsvare sig ved en rigtig domstol. Det andet er simpelthen for slapt og for let at gennemskue for enhver, der ikke hader mænd.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments