Københavns Byret har afsagt dom i Fascistsagen

Københavns Byret har i dag afsagt dom i Fascistsagen i forlængelse af retsmødet for en uge siden.

Sagen drejer sig om, at jeg har kaldt to DSB-togrevisorer og tre polititjenestemænd for fascister i situationer, hvor deres adfærd overfor mig var fascistisk i følge ordbogens definition af ‘fascisme’ (Det Danske Sprog- og Litteraturselskab 2021).

Dommen

Jeg er blevet dømt skyldig i alle forhold. Straffen er 10 dagbøder á 850 kr., dvs. en samlet bøde på 8.500 kr. i alt. Jeg skal desuden betale sagens omkostninger (beløbet er ikke defineret).

Dommen er naturligvis dybt uretfærdig, og jeg kan nu skrive ‘ytringskriminel’ på mit CV i et land med påstået ytringsfrihed.

Jeg overvejer at finansiere betalingen af bøden ved at sælge 10 aktier á 850 kr. i dommen eller som et privat sammenskudsgilde.

Finansiering via sammenskudsgilde

Jeg skal som sagt betale 8.500,- kr. i bøde + sagens omkostninger (beløb ukendt).

Sagen afslører den dybe uretfærdighed i systemet. Jeg har besluttet mig for at prøve at finansiere bøden via et privat sammenskudsgilde.

Hvis du vil støtte min bødebetaling, så kan du overføre et valgfrit beløb via MobilePay til 26 25 20 10 eller til bankkonto 7853-1405716. Hvis du vil, så kan du efter overførslen titulere dig med ‘Jeg støtter en ytringskriminel’ og evt. henvise til sagen. Der er tale om et privat sammenskudsgilde.

Det burde selvfølgelig slet ikke være muligt at være ytringskriminel i et land med ytringsfrihed. Tilmed når anklagemyndigheden har stavet det kriminelle ord, “Fascist”, forkert i anklageskriftet.

Jeg vil på et senere tidspunkt invitere alle bødesponsorer hjem til et gilde, hvor jeg vil fortælle hele historien om den absurde fascistsag. Ved samme lejlighed kan jeg også fortælle historien om min første politiske retssag, MeToo-sagen med den zionistiske honningfælde.

Sådan går det, når man kritiserer systemet, og jeg har absolut ikke tænkt mig at stoppe af den grund!

Dommen i Byretten kan ikke ankes, da bødens størrelse er lige under grænsen for det.

Jeg fortæller også om dommen i videoen her. Jeg kom til at sige, at bøden er på 5.500 kr., men den er altså på 8.500 kr. + sagsomkostninger.

Opdatering 25.08.2021:

Bøden kan ikke ankes, selvom beløbet er over 6.000,- kr., da straffen er udmålt som dagbøder og ikke som en samlet bøde, jv. Retsplejelovens § 902.

Her er en kopi af selve dommen:

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
mandag, 23 august 2021, 13:30 13:30

Det krænker ikke blot dig, men alle danskere og Grundloven.

Den dom kan kun være afsagt af en korrupt dommer som bør undersøges af de rette instanser og tjenester, eller når tiden kommer, så bringes for en folkedomstol sammen med de mange andre korrupte landsforræddere. Jeg er sikker på at folket skal nok donere rebene.

thomas69
mandag, 23 august 2021, 20:45 20:45

Du bør også betale lidt af bøden af egen lomme. Du gør jo karriere indenfor frihedsbevægelserne. Hold nu kæft, det gør du sgu da 🙂