Åbent brev til Søren Brostrøm om det tredje stik

Kære Søren Brostrøm

Sundhedsstyrelsen anbefaler tilsyneladende nu det tredje stik med den såkaldte vaccine mod covid-19.

Kan du venligst fremsende dokumentationen for, at en så høj, samlet dosis af disse injektionsvæsker er effektiv og sikker?

Så vidt jeg er orienteret, så er forskningen baseret på to doser og ikke tre. Det kan selvfølgelig være, at jeg har overset nogle publikationer. Du kan sende dokumentationen til mail@perbraendgaard.dk. Jeg vil så sørge for at formidle den videre til de tåbelige vaccineskeptikere.

Hvis forskningen er baseret på to og ikke tre doser, så må det betyde, at Sundhedsstyrelsen nu anvender en forebyggende intervention på befolkningsniveau, som er helt uden nogen videnskabelig evidens. Hvorfor gør I det?

Anbefalingen af tre i stedet for to doser må så samtidig betyde, at de to doser ikke virker som tidligere påstået af bl.a. Sundhedsstyrelsen. Er man så nu stadigvæk fuldt vaccineret efter to doser, eller skal man have tre for at være fuldt vaccineret? Hvordan kan vi vide, at der ikke også kommer en anbefaling om fjerde, femte, sjette, osv. stik?

Er Sundhedsstyrelsen gået helt væk fra evidensbaseret sundhed og helt over til frygt- og propagandabaseret sundhed?

Mange hilsner

Per Brændgaard, cand. scient.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 25 august 2021, 9:22 09:22

Talk to the hand

thealer
onsdag, 25 august 2021, 14:10 14:10

Say hello to my little friend