Lyset viser, at corona er et bedrag med pengemagten på speed

Jeg ved godt, at de fleste danskere mener, at man ikke skal blande politik og spiritualitet. Det forhindrer mig dog ikke i at mene det modsatte. Jeg mener, at politik og spiritualitet er og bør være to sider af samme sag. Det betyder ikke, at jeg er tilhænger af sharialov. Jeg er ikke muslim. Det … Læs videre Lyset viser, at corona er et bedrag med pengemagten på speed
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 27 august 2021, 9:14 09:14

Bravo. Jeg er nået til lignende konklusion.
Vi oplever en global magtstyret fornægtelse af ånd.
Derfor afvises al fornuft og dokumentation. Der vendes op/ned på alt.
Total forvirring og angst medfører tendens til at sikre sig ved at destruere.

lørdag, 28 august 2021, 12:07 12:07

Ja, spiritualitet er en farlig substans i dagens Danmark. Den er uhåndterlig lige som Helligånden. Man kan sagtens være spirituel uden at være ekstrem alternativ – Men hvis vi klumper os sammen som moderne religioner er man pludselig ekstrem alternativ. Jeg vælger at se verdenen som værende holistisk, og det er meget svært for mange religiøse mennesker at forstå – da de er vant til en lineært tankegang fra A-B. Den idé at ting går igen og gentager de samme cirkler virker tabt for dem. Måske har det hele bare at gøre med menneskets selvforelskelse, narcissisme, at gøre – De… Read more »