Lyset viser, at corona er et bedrag med pengemagten på speed

Jeg ved godt, at de fleste danskere mener, at man ikke skal blande politik og spiritualitet. Det forhindrer mig dog ikke i at mene det modsatte. Jeg mener, at politik og spiritualitet er og bør være to sider af samme sag.

Det betyder ikke, at jeg er tilhænger af sharialov. Jeg er ikke muslim. Det er dog min opfattelse, at alle de dårlige nyheder om sharialov har haft det propagandamæssige formål at skræmme os alle fra at blande politik og spiritualitet sammen, så politik alene kan blive bestemt af den mere eller mindre skjulte pengemagt.

Der findes fredelige former for islam, ligesom der findes mange andre religiøse og spirituelle traditioner med klare holdninger om social retfærdighed. Jeg er selv mest inspireret af kristendom og buddhisme, hvor både Jesus og Buddha jo på deres tid gjorde op med den rige elites forsøg på at undertrykke folkets frihed. Det er dog som om, at vi ikke er kommet ret meget længere end dengang.

Jeg har under dybe meditationer mødt både ånden af Jesus og ånden af Buddha. Jeg ved godt, at når man skriver den slags i dagens Danmark, så er man i risiko for at blive tvangsindlagt på røde papirer på det nærmeste psykiatriske hospital og stopfordret med bevidsthedsbedøvende psykofarmaka. Men det er ikke desto mindre mine subjektive oplevelser og erfaringer. Det kan selvfølgelig være, at det blot er min hjerne, der skaber billederne i mit sind. Men hvad er spiritualitet egentlig, dybest set, når man tænker over det? Hvorfor er så mange så bange for spirituelle oplevelser? Tro mig, det er en meget mere interessant opdagelsesrejse end selv den vildeste rejse verden rundt i den fysiske, materielle verden.

Anyway. Beskeden fra den åndelige verden til mig er klokkeklar: Corona er ikke blot et totalt bedrag drevet af pengemagten på speed; det er også en global, åndelig besættelse med regulær slukning af det åndelige Lys. Det har to interessante konsekvenser:

  1. Corona slukker Ånden, så du ikke kan indse og forstå bedraget. Det sker ikke kun via frygt.
  2. Hvis din Ånd i forvejen var slukket, f.eks. via mediernes generelle propaganda og underholdning, så har du ikke det indre Lys tændt, der at nødvendigt for intuitivt at indse det store coronabedrag. Når Lyset er slukket, så er der kun Mørke, så dén magt får frit spil.

Med andre ord: Tænd Lyset, så du kan se Mørket. Lad ikke propagandaen, frygten og de åndelige angreb slukke dit Lys!

Den gode nyhed er, at det kræver blot et lille Lys for at se, hvad der egentlig foregår skjult i Mørket. Man behøver ikke være fuldt oplyst; man skal blot være på en ægte, åndelig vej. Det er så her efter min mening underordnet, om man bekender sig til den ene eller anden religion og spiritualitet. Alle sande religioner og spiritualiteter peger efter min mening på præcis de samme fænomener; de gør det blot med andre ord og de peger måske på forskellige dele af de samme åndelige fænomener.

Jeg er selv til Lystro, og jeg glæder mig i aften til at holde foredrag om samspillet mellem corona, kram og ånd. Alle er velkommen.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
torkilo
torkilo
fredag, 27 august 2021, 9:14 09:14

Bravo. Jeg er nået til lignende konklusion.
Vi oplever en global magtstyret fornægtelse af ånd.
Derfor afvises al fornuft og dokumentation. Der vendes op/ned på alt.
Total forvirring og angst medfører tendens til at sikre sig ved at destruere.

SirPen
SirPen
lørdag, 28 august 2021, 12:07 12:07

Ja, spiritualitet er en farlig substans i dagens Danmark. Den er uhåndterlig lige som Helligånden. Man kan sagtens være spirituel uden at være ekstrem alternativ – Men hvis vi klumper os sammen som moderne religioner er man pludselig ekstrem alternativ. Jeg vælger at se verdenen som værende holistisk, og det er meget svært for mange religiøse mennesker at forstå – da de er vant til en lineært tankegang fra A-B. Den idé at ting går igen og gentager de samme cirkler virker tabt for dem. Måske har det hele bare at gøre med menneskets selvforelskelse, narcissisme, at gøre – De… Read more »