Åbent brev til Københavns Politi om håndhævelse af maskeforbuddet

Til Københavns Politi

Jeg har i løbet af de sidste par uge gentagne gange set mennesker maskeret med masker, der dækker det meste af ansigtet i metroen og bussen. Det drejer sig om nogle tynde ansigtsmasker monteret med snore om ørerne, og maskerne er ofte blå. Det virker ikke som om, at folk er på vej til karneval eller et andet anerkendelsesværdigt formål.

Jeg tænker, at det må være en overtrædelse af maskeringsforbuddet i § 134b i straffeloven eller ordensbekendtgørelsens § 6 om utryghedsskabende adfærd. Det gør i hvert fald mig utryg at færdes blandt mennesker iført masker. Jeg er næppe den eneste i København, der føler stor utryghed blandt maskerede mennesker.

Jeg vil med denne mail opfordre jer til at være ekstra opmærksomme på dette problem. På forhånd tak.

Mange hilsner

Per Brændgaard

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments