Kategorier
Åbent brev Coronabloggen Coronaforside Indlæg

Åbent brev til Sandy French, nyhedsdirektør, DR

Kære Sandy French

Jeg har over en lang periode nu forgæves forsøgt at få dig i tale. Jeg har ringet, mailet og mødt personligt op i DR Byen. Da jeg mødte personligt op i DR Byen tidligere i denne måned for at insistere på at tale med dig eller en anden journalist eller redaktør, blev jeg fjernet af tre vagter.

Årsagen til min insisterende adfærd er, at du som direktør for DR Nyheder bør kunne besvare kritik af DR’s dækning af corona. Det er frustrerende at være vidne til jeres konstante coronapropaganda, mens du og de andre ansvarlige gemmer jer bag murene og fører skyttegravskrig mod folkefriheden og -sundheden. Der er absolut INGEN kritisk journalistik fra DR om corona. Det er tragisk!

Jeg vil vove den påstand, at jeg i løbet af fem minutter kan pille den herskende fortælling om corona fuldstændigt fra hinanden. Det kan jeg gøre på en saglig og evidensbaseret måde helt uden ‘konspirationsteorier’. I løbet af de fem minutter vil jeg også kunne nå at forklare, hvordan coronaen kan og bør gribes an i stedet for det globale vanvid, der foregår nu.

Mit spørgsmål til dig nu er: Hvorfor bliver jeg ikke tilladt taletid i DR? I har før coronaen kimet mig ned og brugt mig som ernærings- og sundhedsekspert i talrige TV- og radioudsendelser. Dette er første gang, at jeg reelt ønsker at kommunikere noget som helst via DR, og så prøver I at tie mig ihjel. Hvorfor gør I det?

Jeg vil meget gerne deltage i en live debat med dig, Mette Frederiksen, Magnus Heunicke eller Søren Brostrøm, men mindre kan også gøre det. Det ville være klædeligt for et demokrati, hvis pressen tillod systemkritikere med en relevant faglig baggrund at komme til orde. DR’s journalistik under coronaen viser desværre, at I burde skifte navn fra DR til DDR.

Du får over en million i løn om året, og DR får knap 4 milliarder kroner fra skatteborgerne hvert år. Hvorfor kan I så ikke finde tid og ressourcer til at tale med en coronakritiker som mig, der stiller op helt gratis?

Med håb om forbedring.

Mange hilsner

Per Brændgaard, cand. scient. i human ernæring


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading