Har vi nu vundet Coronakrigen? Nej!

Regeringen vil ikke forlænge kategoriseringen af covid-19 som en samfundskritisk sygdom i Danmark. Det meddelte Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse i forgårs. Betyder det så, at vi har vundet coronakrigen?

Ministeriet skriver bl.a.:

“Kategorisering som en samfundskritisk sygdom er det, der har gjort det muligt at indføre en række af de særregler, vi har haft i håndteringen af covid-19, som for eksempel forsamlingsforbud, krav om coronapas og krav om mundbind.”

Ændringen sker den 10. september.

På en måde kan vi være glade og opfatte det som en sejr. På en anden måde skal vi være på vagt, da det også kan være en strategisk tilbagetrækning for at dække over den nye front: vaccinefronten. Samtidig med annonceringen af tilbagetrækningen har Fjenden øget de usmagelige forsøg på at lokke børn og unge til at tage stikket. Det sker bl.a. rundt omkring på landets gymnasier, hvor bl.a. Søren Brostrøm møder personligt op og sprøjter de udokumenterede væsker ind i skuldrene på børn.

Propagandamaskinen har også forsøgt at begrunde afkategoriseringen af covid-19 med den store udbredelse af vacciner i Danmark. Reelt er dødeligheden især blandt vores ældre medborgere først begyndt at stige nu, efter de mystiske mRNA-indsprøjtningsvæsker er begyndt at cirkulere i kroppene på alt for mange danskere.

Kan det tænkes, at regeringen fjerner coronarestriktionerne nu, så de senere kan tilskrive den aktuelt stigende dødelighed til fraværet af restriktioner og ikke bivirkninger ved sprøjterne, og så de får et nyt falsk grundlag for endnu en økonomi-smadrende lockdown og/eller endnu mere hardcore tvangsvaccination? Erfaringerne indtil nu videre viser, at vi desværre er nødt til at være forberedte på hvad som helst fra den korrupte eller fejlvejledte kant.

Men altså fronten lige nu er landets gymnasier, der tilsyneladende udelukkende serverer den ensidige propaganda til deres elever, selvom de burde opdrage og uddanne dem i vigtigheden af også at høre modpartens synspunkt til spørgsmålet om ja eller nej til covid-19-vaccine. Men illusionen om at der ikke er nogen eksperter, der er rigtigt uenige, bliver vedligeholdt af den overdrevet regeringstro propagandapresse og de pligtopfyldende gymnasierektorer, der ligesom alle andre i det offentlige frygter at blive beskåret, så man gør bare, hvad regeringen siger, at man skal gøre.

Vi skal også huske på, at alt dette cirkus kan kun foregå, fordi der er en udbredt, indlært opfattelse af, at covid-19 er en meget farlig sygdom, der skyldes det nye coronavirus, der smitter helt vildt let, og som kroppen selv med den bedste ernæring er magtesløs overfor. Når denne opfattelse er udbredt, så opstår der massiv frygt, der hæmmer den rationelle, logiske tænkning. Det er naturligt, at den opfattelse og frygt opstår i befolkningen, når pressen ikke giver dem mulighed for at høre andre opfattelser, argumenter og beviser. Det fører os frem til det næste store problem, som er den voldsomme censur af faglig kritik af den herskende fortælling om covid-19. Dette er et problem for alle tilhængere af demokrati, uanset hvad man måtte mene om Mette Frederiksens coronapolitik. Pressen ignorerer fuldstændigt de fagfolk, der har fundamentalt anderledes opfattelser af covid-19, og hvordan forebyggelsen bør gribes an. Det er censur fuldt på niveau med Kina, der reelt nu har fjernet ytringsfrihed og oplyst demokrati i Danmark om covid-19.

Den store samfundskritiske sygdom i Danmark er, at det ikke længere er muligt at trænge igennem til befolkningen via pressen med samfundskritik. Det er en sygdom i selve samfundssystemet og de økonomiske magtstrukturer, herunder at pressen reelt er finansieret af regeringen til at føre propaganda for dem og herunder afstå fra den mest relevante og fundamentale kritik. Når det sker i et samfund, hvor befolkningen forventer, at hvis der var noget om snakken, ville pressen jo skrive om det – så bliver befolkningen fastholdt i en dyb illusion om faglig enighed om de sundhedsfaglige spørgsmål om corona.

Pressen har simpelthen valgt side; de har valgt velfinansieret propaganda fremfor kritisk journalistik på økonomisk usikker grund. Det betyder, at vejen frem er etablering af nye medier med rigtig journalistik samt uddannelse af befolkningen i mediekompetence.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
søndag, 29 august 2021, 10:03 10:03

Ja…der er en bagved liggende politisk… OG global “AGENDA 2021/30″…Det danske politiske forbrydersyndikat stopper ikke her…Vi U-vaccinerede…U-maskerede og U-testede…ender helt sikkert i det danske
forbrydersyndikat’s…allerrede etablerede koncentrationslejre…som de første…Jeg har stadigvæk ikke ytringsfrihed på diverse netmedier…blokeret af FJÆSET…MEN jeg må dog læse endnu…lyt venligst til: DE GRØNNE MONSTRE !
FRA SEPTEMBER 2020…LINK. BITCHUTE.COM

Frank
torsdag, 2 september 2021, 11:45 11:45
Reply to  Jytte Dahl

jeg så noget om at PET er begyndt at se psykisksyge og nogle andre grupper som potientielle terrorister. (Mener det var på et Flemming Blichers opslag)… altså kan alle sætte i fængsel på ubestemt tid. Jeg kan personligt diagnostisere vores folkevalgte og eliten som psykisk syge…. deres handlinger mindre om misbrugers trang til kontrol for at kunne få deres stof…Magt og penge. Der er masser af eksempler på at de ikke varetager borgernes interesser men elitens. Civiliseret er hvordan man behandler dem som er dårlige stillet end en selv og de har ikke gjort andet end forringe folk/borgernes muligheder for… Read more »