Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen Coronabloggen

Åbent brev om covid-19-vaccination til alle gymnasier i Danmark

Kære gymnasierektorer

I er ansvarlige for, at jeres gymnasier ikke bliver misbrugt til at føre sundhedsskadelige propaganda.

Det er min og flere andre sundhedsfagfolks opfattelse, at det desværre er begyndt at ske i stor stil rundt omkring på flere af landets gymnasier. Det sker med pop-up-vaccinecentre med optræden af kendte personer som f.eks. Søren Brostrøm.

I bør som minimum også tilbyde jeres elever adgang til de oplysninger, argumenter og beviser, der taler imod at tage sprøjten. Om ikke for andet så af hensyn til danske værdier som demokrati, ytringsfrihed og oplyst folkestyre. Man kan kun tage stilling på et oplyst grundlag, når man har hørt begge sider af en sag. Og man er som bekendt først rigtigt tilhænger af ytringsfrihed, når man også tillader personer, man er meget uenig med at komme til orde og blive hørt. Alternativet er censur og propaganda.

Jeg tilbyder mig gerne som foredragsholder og debattør til mere eller mindre offentlige møder for elever og/eller lærere og forældre. Jeg vil tilmed tilbyde at gøre det ganske gratis for jer, så økonomi ikke kan bruges som argument for et nej.

Jeg er desuden frisk på at møde en hvilken som helst coronaekspert i offentlig debat om covid-vaccination og andre sundhedspolitiske spørgsmål om corona. Vi kan kun komme til erkendelse af sandhed, når vi har et samfund med let adgang til argumenter for og imod alle synspunkter.

Kontakt mig gerne for at høre nærmere.

Mange hilsner

Per Brændgaard Mikkelsen, cand. scient. og student fra Silkeborg Gymnasie (1990)


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading