Covid-19 kan være planlagt folkemord

Der er angiveligt en del af den globale elite, der mener, at vi er alt for mange mennesker på Jorden. De kan have planlagt og finansieret covid-19 som et camoufleret folkemord, hvor folket accepterer en øget dødelighed og reduceret fødselsrate. Fase 1 var at lancere opfattelsen af, at der findes et nyt, farligt og meget … Læs videre Covid-19 kan være planlagt folkemord
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 31 august 2021, 8:23 08:23

Præcist.
Og god ide hvis de vil begrænse antal så gør det åbenlyst

Rubo
onsdag, 1 september 2021, 7:34 07:34

Planlagt folkemord er det i allerhøjeste grad… Ingen bliver særligt syge af virussen (influenzaen) og ingen dør af den. Det gør folk af behandlingen og det i stor stil. Det er gruopvækkende at se, hvor nemt et folk lader sig manipulere.

Frank
torsdag, 2 september 2021, 10:46 10:46
Reply to  Rubo

Rubo – det vil jeg godt se belæg for. Er du ansat i det danske sundhedsvæsen ? en af mine nære er sygeplejerske og var frivillig på covid afsnittet i den første bølge. Personen er helt med på at reaktionerne er ude af propetioner men at der ikke eksistere noget derude som smitter, er dødeligt og kan være invaliderende er nonsens. At det så bliver udnyttet af politiker og medier er en anden sag. Jeg er helt med på at situationen kan være menneskeskabt eller bare bliver udnyttet af nogle pengestærke oputunister men kæmpe magt og indflydelse…. for at konsuludere… Read more »