Sundhedsstyrelsen har tabt sutten, vil vaccinere 2-6 årige børn mod influenza

Sundhedsstyrelsen er tilsyneladende blevet vanvittige. De anbefaler nu, at små børn på 2-6 år bliver vaccineret mod influenza. Det skrev propagandamediet DR i går. Sundhedsstyrelsen udtaler, at de frygter en hård influenzasæson, fordi influenza har været væk under coronaen. Jeg udtaler, at det ligner et cover-up for at dække over, at stort set alle, der … Læs videre Sundhedsstyrelsen har tabt sutten, vil vaccinere 2-6 årige børn mod influenza
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 2 september 2021, 10:59 10:59

det er nok ikke helt ved siden af.
ufatteligt grotesk at de vil lege russisk roulette med vores børn.