Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Video: Pressemøde om censur

Læge Vibeke Manniche og jeg har i dag afholdt pressemøde om de store problemer med censur, som vi oplever i Danmark.

Ingen journalister mødte op, hvilket kun understreger vores budskab.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
9 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Lind
tirsdag, 31 august 2021, 14:21 14:21

sendt til Christian Jensen ved Politiken: Kære Christian Herunder er et eksempel på, at Politiken censurerer og udelukker visse eksperter fra deres politiske debat og corona dækning. Politiken er blevet inviteret til at deltage i dette pressemøde, ligesom resten af pressen er blevet inviteret. Ingen fra pressen dukkede op. Selvom hele pressen er budt ind til dialog. Når vi så går på gaden og demonstrerer, så brokker I jer over det, og siger at vi ikke er konstruktive dialogsøgende og så viser i billeder af et par landsbytosser. Det er bare ikke godt nok!!!! og det ved du også godt! Herunder… Read more »

Owl
Owl
torsdag, 2 september 2021, 1:30 01:30
Reply to  Michael Lind

neo-Verden består af både kloge og tosser. Pressen kan naturligvis ikke dække alt. Jeg synes, at begge sider er hørt.Der er ikke noget underligt i, alvoren, og vaccination er i højsædet. NATURLIGVIS. Det store flertal forstår alvoren. Mindretallet som fruen med ekspertise i håndvask, og krammeren (lidt ulækkert, synes jeg) Per, kan på ingen måde kræve særbehandling. Det er helt ude i skoven, og man skal lede længe efter større self-fedhed og glæde … ved sig selv. Føj.

Owl
Owl
torsdag, 2 september 2021, 1:14 01:14

Jeg registrerer at selveste fru Doktor Manniche siger i jeres overvældende interview, at hun er DYBT imod censur, udskamming – og at I begge er villige til at besvare ALLE spørgsmål? Da jeg og mange andre ALDRIG som i ALDRIG NOGENSINDE har oplevet det tidligere fra hendes vægelsindede side, og massiv blokering, hvis hun ikke var enig i, hvor kommaet skulle stå, har udvist en ekstrem intolerance – så er det fanme store ord fra Smykkemors side. Men lad mig da lige knytte et par ord til jeres STORE FLOP af et PRESSEMØDE. Hverken presse eller de tusindvis af fans I… Read more »

Frank
torsdag, 2 september 2021, 11:24 11:24
Reply to  Owl

At nogen kke at ville blande sig i debatten er ikke det samme som der ikke er et problem! Vi ved at menneske er et flokdyr…nu..begynder..siden…igen…at…te..sig..mærkeligt…(altså..ikke..noget..paranøja…hvis..du…tro…det…kun…sker…for…kritiker…det…gør…det..så..åbenbart…ikke!)…Men…rigtig…møj…irreterende!!…En..ting…som…må…med..i…forsvaret…er…at…flertallet…sjældent…har…ret!….NU…GIDER…JEG…SÅ…IKKE…LÆNGER…KOMME…MED…LANG…REDELIG…FORSVAR…DA….SIDEN…DRILLER…!…det…må…vente…til…siden…virker….igen.

Frank
torsdag, 2 september 2021, 11:31 11:31
Reply to  Frank

ps..vil dog give dig ret i at VM er som en elefant…i…en…glasbutik.(der…er…åbenbart…forsinkelse…på…den…irreterende…side)

Sven W
fredag, 3 september 2021, 11:49 11:49

Der er jo mange personer med stor faglig viden om emnet som bliver ignoreret af pressen. Både i Danmark og udland. Det er totalitære tilstande som ikke er acceptable.
Tak for jeres gode og sobre indlæg. (I modsætning til visse kommentarer)

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x