Coronasituationen er stadigvæk meget alvorlig

Jeg vil her opsummere coronasituationens fortsatte alvor for folkesundheden, folkefriheden og folkeøkonomien i Danmark.

 1. Regeringen giver os noget af vores frihed tilbage nu. WHO har samtidig lanceret planen for globalt vaccinepas. Vi kan bl.a. derfor forvente, at efter valget i november, så starter propagandaen for vaccinepas. Perspektivet er meget værre, end det vi har oplevet nu med coronapas. De globale magthavere ser ud til at være meget fast besluttet på, at der skal indføres et globalt vaccinepas.
 2. Regeringen vil fjerne klassificeringen af covid-19 som en samfundskritisk sygdom. Det er fuldstændig ligegyldigt, så længe covid-19 fortsat er klassificeret som en ‘alment farlig sygdom’, der er omfattet af Epidemiloven.
 3. Vi får stadigvæk ikke at vide, at tallene for ‘indlagt med covid-19’ omfatter ALLE med positiv PCR-test UANSET indlæggelsesgrund. Det er et sundhedsfagligt bedrag af dimensioner!
 4. Vi får stadigvæk ikke at vide, hvor mange af dem, der er fået en positiv PCR-test, der rent faktisk fejler noget, og hvis de fejler noget, hvad fejler de så, og hvor alvorligt er det. Det er ligeledes et sundhedsfagligt bedrag af gigantiske dimensioner!
 5. Befolkningen får stadigvæk ingen information om den massive forskning, der underbygger, at covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom, hvor specielt D-vitamin spiller en central rolle.
 6. Der er stadigvæk ingen ytringsmodtagelse for kritikere af det herskende narrativ om corona via mainstream-pressen i Danmark, da pressen opfører sig som regeringens lydige propagandabureau. Samtidig er ytringsfriheden, når det drejer sig om kritik af de magthavere, der håndhæver og overtræder de coronafascistiske regler alvorligt truet.
 7. Informationen til borgere om covid-19-vaccination omfatter fortsat udeladelse af informeret samtykke med klar information om, hvor stor risiko man løber ved at lade sig stikke. Dette må være strafbart, og nogen bør sagsøge myndighederne.
 8. Det værste lige nu er dog den massive propaganda og gruppepres for at få sårbare børn og unge til at lade sig indsprøjte med de væsker, som nogen påstår er vacciner mod covid-19. Propagandaen er usmagelig og kvalmende.

Hvad kan vi gøre?

 1. Oplyse, oplyse, oplyse!
 2. Samle en tilstrækkelig stor masse af oplyste mennesker.
 3. Sige fra, stop og nej – individuelt og i samlet flok.

Alle, der har opdaget, hvad der foregår, er efter min mening etisk forpligtet til at oplyse andre efter bedste evne. Det er her vigtigt at gribe samtalen an på en måde, der møder den anden, hvor hun eller han er. Det er f.eks. sjældent en god idé at råbe. Humor og små, undrende spørgsmål virker bedre. Husk at være medfølende med den frygt, som folk er fanget i. Frygten og fængslet er reelt, selvom det er baseret på globalt bedrag og kollektiv psykose. Det gælder om at bruge de relationer og kontakter, som hverdagen byder af andre årsager. Uoplyste mennesker møder ikke frivilligt op til arrangementer for at blive oplyst, bl.a. fordi de allerede oplever sig som oplyste, da de jo har set fjernsyn hver dag, siden coronaen startede.

Det er vigtigt, at vi i frihedsbevægelsen ikke slækker på indsatsen nu! Vi skal tværtimod stramme op og samle os i fælles, fredelig front mod de korrupte eller misledte magthavere. Inden vi får set os om, så har coronafælden klappet helt, og det er for sent at slippe fri!

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments