Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Coronasituationen er stadigvæk meget alvorlig

Jeg vil her opsummere coronasituationens fortsatte alvor for folkesundheden, folkefriheden og folkeøkonomien i Danmark. Regeringen giver os noget af vores frihed tilbage nu. WHO har samtidig lanceret planen for globalt vaccinepas. Vi kan bl.a. derfor forvente, at efter valget i november, så starter propagandaen for vaccinepas. Perspektivet er meget værre, end det vi har oplevet […]

Jeg vil her opsummere coronasituationens fortsatte alvor for folkesundheden, folkefriheden og folkeøkonomien i Danmark. Regeringen giver os noget af vores frihed tilbage nu. WHO har samtidig lanceret planen for globalt vaccinepas. Vi kan bl.a. derfor forvente, at efter valget i november, så starter propagandaen for vaccinepas. Perspektivet er meget værre, end det vi har oplevet […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x